TDH IĞDIR KADIN KOLLARI BAŞKANI GÜLAY ARAS, MUSTAFA SARIGÜL'Ü İLİMİZE DAVET ETTİ

Tarih : 2010-05-22 / Kategori : Genel Haber

        Türkiye değişim hareketi Iğdır kadın kolları başkanı Gülay Aras, İstanbul da parti genel başkanı Mustafa Sarıgül tarafından kabul edildi. Gülay Aras  ve Sarıgül parti çalışmaları hakkında bir süre görüştü.


          Mustafa Sarıgül’e Iğdır’da ki çalışmaları ve Iğdır’ın sorunlarını anlatan  Gülay Aras, Sarıgül’ü İl Başkanlığı adına  Iğdır’a davet etti.
            Sarıgül’de  yakın zamanda Iğdır’ı ziyaret edeceğini belirterek “Iğdır’ın sorunlarını az çok  biliyorum. Üç ülkeye sınır bir ilde sadece bir sınır kapısı açık. Hükümet dost olduğumuz İran ile sınır kapılarını neden açmıyor anlamış değilim. Bizim iktidarımızda  komşularımızla sıfır sorun olacak ve sınır illeri gelişecek, sınır kapıları açılacak. Demokratik Kültürün gelişmesi için kadınların siyasette daha etkin rol alması gerekiyor. Büyük Önder Atatürk’ün Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı tanıdığı ve siyaset için önünü açtığı günden bu yana önemli kazanımlar elde edinilmiş ise de, Türk siyasetinde beklenen temsil gücünün çok gerisinde bulunmaktadır. Bu sürdürülemez olgunun değiştirilmesi için herkese büyük görevler düşmektedir.  Türkiyede değişim kadınlardan başlayacak  hareketimiz iktidara kadınlarla  ulaşacak.  Tek çare  Türkiye değişim hareketi”   dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.