AKP IĞDIR İL TEŞKİLATI AYLIK GENEL TOPLANTISINI YAPTI

Tarih : 2007-12-31 / Kategori : Genel Haber

 Iğdır AK parti il teşkilatı aylık genel toplantısını yaptı.    Toplantıya AK Parti il Başkanı İbrahim Akkuş, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun,  Belediye Başkanları ve partililer katıldı.                      
   Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Akkuş konuşmasında “Iğdır'ın birçok sorunu var bunları sayın Başbakanımız buradayken dile getirdik bunlardan en başta Iğdır hava alanı inşaatı sorunu, Ağrı dağının turiz me açılmasını, Doğalgaz sorunu, gibi konuları sayın milletvekili mizi de aktardık.  Iğdır'ımızın sorunlarını kendisi de yakından takip ediyor. Bunları çözmek için birlik olmalıyız" dedi. 
    

     Parti yönetimi hakkında çıkarılan dedikodulara da  değinen  Akkuş, "Bir hatamız, yüz kızartıcı suçumuz varsa yüzümüze söylesinler iftira atmasınlar, çok yakında basına özel bir toplantı yapacağını bu toplantıda iftiralar, söylenen sözler için gereken açıklamalar yapacağını” belirtti.
    Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'da konuşmasında AK parti hükümetinin yaptığı icraatları anlatarak şunları söyledi: "Iğdır'ın milletvekili yoktu olmadığı zaman süreci içinde Iğdırlı çok sıkıntı çekti ama şimdi sizlerin sayesinde Iğdır'ı temsil eden bir millet vekilimiz var diyo ruz bizlerde partili olarak bir Iğdır millet vekili sayılırız bundan da gurur duyuyoruz, yaptığımız bu çalışmalar hakka hizmet halka hizmet demektir en başta yeşil kart sorununu çözdük, içme suyu, hava alanı, doğalgaz, üniversite gibi sorunlarınızı en kısa zamanda çözeceğiz. Büyük liderimiz sayın başbakanımız sizlere söz vermiştir ve bu söz yerine getirilecektir ve kendiside Iğdır'a tekrar gelme sözünü de verdi. Bizlerin de yapacağı tek şey birlik ve beraberliğimizi korumak ve önümüzdeki mahalli seçimlere hazırlanmak, Iğdır'da bulunan Belediye Başkanlıklarını kazanmaktır." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.