HEMŞERİMİZ YÜCEL ARTANTAŞ CHP PARTİ MECLİS ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ

Tarih : 2010-05-26 / Kategori : Genel Haber

     CHP nin yapılan 33. kurultayında Eski milletvekilimiz, hemşerimiz Yücel Artantaş parti meclisine tekrar seçildi.

     Parti meclisine seçilen 53 kişiden biri olan hemşerimiz Yücel Artantaş’ı  kutlarız. Her zaman Iğdırlının yanında olan Iğdırlının her sıkıntısına koşan Yücel beyin  CHP genel merkezinde etkili olması ilimizde sevinçle karşılandı.
    Telefonla konuştuğumuz CHP parti meclis üyesi Yücel Artantaş, ”Geçen dönemde Parti meclis üyesiydim şimdide tekrar seçildim. Artık Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Ak parti hükümetinden bıkan insanlar Ak partiye gereken dersi bu seçimde verecektir. CHP halkımızın teveccühü ile iktidara geliyor. Oylarımız Türkiye genelinde büyük artış göstermiştir. Türk milleti CHP’yi  AKP’den kurtuluş kapısı olarak görüyor. Sayın genel başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde AKP den iktidarı devir alacak AKP iktidarında yapılan yolsuzlukların haksızlıkların hesabını soracağız.Geçmişte olduğu gibi bugünde yarında bütün Iğdırlı hemşerilerimin yanındayım“ dedi.
YÜCEL ARTANTAŞ KİMDİR?
    1951 doğumlu olan Artantaş, CHP’nin 22. dönem IĞDIR milletvekiliydi. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Artantaş, Sendikacı, Mali Müşavir – Oleyis Sendikası Mali Sekreteri, Kent-Koop Murahhas Üyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, SSK Yönetim Kurulu Üyesi, Emek İnşaat ve İşletme Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevlerinde bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.