75. YIL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MEZUNİYET BALOSU

Tarih : 2010-05-27 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır 75 . Yıl Anaokulu öğrencileri, mezuniyet balosunda  izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.


         İl Kültür merkezi konferans salonunda yapılan  geceye okul idarecileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.
             Gecede, 50 öğrencinin karıncalar, Kelebekler Rondu, Üsküdar Rondu, Doğumdan Yaşlılığa, Nasrettin Hoca, Damat Oyunu, Cumhuriyet Balosu, Kabadayılar ve dünya ülkelerinden örnekler ve Azerbaycan halk oyunları' sahnelendi.
             Oyunlardan çok oyuncuların doğal hallerinin renk kattığı mezuniyet gecesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sahneden ziyade evlerindeymiş gibi hareket eden minik öğrenciler birbirinden ilginç görüntülerle salondakileri kahkahaya boğdular. Damat oyununda bir kız öğrenci rol arkadaşına bağırarak ne yapması gerektiğini söylerken, rollerini unutan bazı öğrenciler ise öğretmenlerinin yardımıyla oyunlarını tamamladı. Fotoğraf makineleri ve kameralarıyla sahnenin önüne akın eden aileler ilginç görüntüler oluşturdu.. Öğrenciler bayraklarla donatılan sahnede Cumhuriyet Türkiye'siyle ilgili önemli mesajlar verirken 'Cumhuriyet' ‘Bayrak’ ve 'Atatürk' konulu şiirleriyle ayakta alkışlandılar. . 'Kabadayı' oyununda ise çocuklar, takma bıyıkları ve tespihlerle rol aldı. mezuniyet balosu, sadece güldüren görüntülere değil, gururlandıran sahnelere de tanıklık etti. Adına yakışır bir mezuniyet balosunda rol alan minik öğrenciler, mezun olmanın keyfini yaşadılar.
           Okul müdürü Nursel Kaya Gülay; Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara en güzeli sunmak, en iyiyi öğretmek ve en iyi rehber olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.
             Öğrencilere diplomaları İl milli eğitim şube müdürü Osman Engindeniz, ilk öğretim müfettişi Zeki Şahin  ve okul müdürü tarafından verilmesi ile program sona erdi. Minik öğrenciler üniversite öğrencileri gibi keplerini havaya attılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.