Dağlık Karabağ Sorunu Türk ve Azerbaycan Sivil Toplum Kuruluşlarının Katılımı ile TÜRKSAM'da Tartışı

Tarih : 2010-05-27 / Kategori : Genel Haber

    Dağlık Karabağ Sorunu ile ilgili bir toplantı düzenliyoruz. Aşağıdaki metni haber yapıp sitelerde/sitelerinizde yayınlanmasını sağlar mısınız?


    Siz de bunun katılımcılar listesinde yer almak ister misiniz? Acele haberlerinizi bekliyoruz.
Sinan OĞAN TÜRKSAM Başkanı
    Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezi – TÜRKSAM, Azerbaycanlıların ve Türk Halklarının İşbirliği Merkezi – ATXEM Ankara’da “Dağlık Karabağ Sorununun Çözümünde Türk Dünyası Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Diaspora Kuruluşlarının Rolü” konulu Uluslararası Kongre gerçekleştirecektir. Kongre 29 Mayıs 2010 tarihinde Ankara’da TÜRKSAM merkezinde yapılacaktır.
    Uluslararası Kongreye TÜRKSAM ve ATXEM’in yanı sıra Azerbaycan’dan milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı ve diaspora Bakanlığı yetkilileri ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katılacaktır. Türkiye’den ise toplam 100 Sivil Toplum Kuruluşunun katılımı ve katkısı ile gerçekleştirilecektir.
    Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek Fonu’nun ve Bizim Iğdır Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneğinin katkıları ile gerçekleştirilen toplantıda Karabağ konusunda tebliğler sunulacaktır. Toplantı 29 Mayıs 2010 tarihinde Saat 11.00’da TÜRKSAM Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olup 17.00’a kadar devam edecektir. Konferansa tüm ilgililer davetlidir.
Tarih         :29 Mayıs 2010 Cumartesi, 11.00 – 17.00
Yer            :TÜRKSAM / ANKARA
Adres        :Oğuzlar Mahallesi, Türkocağı Cad. 1388. Sok (eski 32. Sok), No: 52
Balgat / ANKARA
İrtibat : Sibel Kalemdaroğlu / Program Koordinatörü    
[email protected]
0 312 285 31 00
0 312 285 00 66
0 312 285 00 71 - Fax
Not 1: Arzu eden Sivil Toplum Kuruluşlarımız 100 STK listemize dahil olabilirler. Bunun için mail ile irtibata geçebilir veya yukarıdaki telefona bildirebilirler.
Not 2: Katılım sayısının sınırlı olmasından dolayı lütfen katılımınız hakkında en kısa zamanda e-posta ile ([email protected]) ve/veya yukarıdaki telefonlar ile teyit ediniz.
TÜRKSAM

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.