IĞDIR CHP HEYETİ KURULTAYDAN DÖNDÜ

Tarih : 2010-05-28 / Kategori : Genel Haber

     CHP İl binasında basına açık bir sohbet toplantısı düzenleyen CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor kurultayda yaşananları anlattı.

    CHP İl Başkanı İlhan Zor özetle, Ben yıllardır partiliyim. Kurultaylara katılırım. İlk kez böylesi heyecanlı, coşkulu, birlik ve bütünlük içinde bir kurultay geçirdik.Kurultaya delegeler kadar ve hatta daha fazla vatandaşlar rağbet etmişti. Salon tıka basa dolu idi.Bunun dışında ise çevre insanlar ile dolup taşmıştı.
    Bu kurultayın ilginç özelliklerinden birisi bütün küskünlerin, dargınların bu CHP ile bir yere varılmaz diyenlerin kurultaya gelip katılmaları idi. Bu heyecan bu birlik bizi iktidara taşır. Yeni genel başkanımızın etrafında kenetlenerek var gücümüzle çalışacağız.Halka gedeceğiz.AKP hükümetinin yanlışlıklarını ve kendi yapacaklarımızı anlatacağız. Bir paket nohut ile bir çuval kömür ile halkı kandırmayı sona erdireceğiz.
    Kurultayda Parti Meclisine Yücel ARTANTAŞ, Oya ARASLI ve Ensar ÖĞÜT’ün seçilmesi de hemşeri olarak bölgemiz sorunlarını bilen insanlar olarak ayrı bir övünç kaynağıdır. Esasen Parti Meclisi gerçekten branşında dalında son derece bilgili yetenekli insanlardan oluştu.Umuyor ve diliyoruz ki bu değerli kadro Ülkemizin sorunlarını en iyi biçimde çözüme kavuşturacaklardır.
    Ankara’dan geleli birkaç saat oldu ama halkın yoğun bir ilgisi ile karşı karşıyayız. Bu konuda zaman zaman basını bilgilendireceğiz.Onların eleştirimlerini alacağız. Zira basın halkın gözü kulağı sesidir” dedi.
    Daha sonra bir soru üzerine “geçici olarak atanan Vali, AKP hükümetinin Iğdır AKP teşkilatının aynısıdır.Böyle bir atamayı Iğdırlı olarak biz nasıl içimize sindirelim” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.