Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri esnafın sorunlarını dinledi

Tarih : 2010-05-29 / Kategori : Genel Haber

    Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından başlatılan ziyaretler kapsamında esnafın sorunları dinlendi.

    Iğdır Emniyet  Müdürlüğü tarafından hazırlanan el ilanları ve broşürleri esnafa dağıtan ekipler, çalışmaları hakkında da bilgi verdiler.
    Atatürk Caddesi üzerinde ellerinde broşürlerle esnafları tek tek dolaşan polisler, toplumu yakından ilgilendiren hırsızlık, kapkaç, dolandırıcılık, tehdit ve gasp gibi olaylara karşı yapılması gerekenleri anlattılar. Iğdır Esnafından  Sadık Adlin, polislerin iş yerlerine kadar gelip kendileriyle ilgi- lenmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
    Adlin, “İlimizde genelikle son günlerde artan gasp, kapkaç olaylarına karşı önlemler alınması için sokaktaki polis sayısının artırılmasını, Bazılarının öğrenciyiz diyerek esnaftan para topladıklarını” belirtti.
   Cadde esnafı “Kapkaçlara karşı Atatürk caddesine mobesa kamerası bırakılmasını istiyoruz” dedi.
    İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hüseyin Bektaş, İlimizde bulunan esnafın sıkıntısını, derdini dinlemek için İlimizde bulunan bütün esnafımızı gezerek sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz. Sorunları çözmek için hep birlikte çözüm önerileri arıyoruz. Ocak ayından 587 esnafımızı gezdik, gezmeyede devam edeceğiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.