VALİ HÜSEYİN ÇAPKIN 4 GÜNLÜK VALİLİKTEN SONRA İLİMİZDEN AYRILDI

Tarih : 2010-05-31 / Kategori : Genel Haber

   Valiler kararnamesi ile Iğdır valiliğine atanan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Iğdır Valiliği görevini 4 gün yaptıktan sonra İstanbul emniyet müdürlüğü görevine dönmek üzere ilimizden ayrıldı.


          24 Mayıs’ta  görevine başlayan ve 4 gün valilik yaptıktan sonra Kararname ile Merkez valiliğine atanan ve ardından da İstanbul Emniyet müdürlüğü görevine başlayacağı belirtilen Çapkın ilimizden ayrıldı. 
             Iğdır vali yardımcısı Hacı Uzkuç ve protokol üyeleri, polis mangası  tarafından uğurlanan  Vali Çapkın yaptığı konuşmada “Memuriyet bu işte kısa süreliğine geldim gidiyorum. Bürokrasi de bu da vardır. Kendimi kazançlı hissediyorum. Iğdır’ı tanıdım Iğdırlıları tanıdım. Iğdırlılara sesleniyorum İstanbul da da açık bir kapınız eviniz var. Hep açık olacaktır. Ne zaman gelirseniz kapım hep açık olacaktır. Bütün vatandaşlara olduğu gibi açıktır. İstanbul’daki görevime gidiyorum. Allahaısmarladık diyorum“ dedi.
        Valilik binasının önünde kendisini uğurlamaya gelen bir gurup öğrenci ile de hatıra fotoğrafı çektire rek Kars hava alanına yola çıktı. Hüseyin Çapkın’dan boşalan ilimiz Valiliği'ne Yozgat eski Valisi Amir Çiçek atandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.