Anadolulu öğrencilerin başarısı...

Tarih : 2010-06-01 / Kategori : Genel Haber

    Mars Logistics sponsorluğunda Lojistik Derneği (LODER) tarafından 7’incisi düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nda bu yıl yarışan 184 ekip arasından finale kalan 5 ekip jüri tarafından belirlendi.

Türkiye’nin dört bir yanından toplam 1000’e yakın üniversite öğrencisinin katıldığı yarışmada, Ortadoğu Teknik  Üniversitesi Endüstri Mühendisliği,TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Anadolu Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Ege Üniversitesi İktisat, Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri finalde yarışmaya hak kazandı.
    Bu yıl yine üniversite öğrencilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan yarışmada, kendilerine verilen vakalara çözüm bularak yarışan 184 ekipten finale kalan 5 ekip Haziran ayında final için İstanbul’da bir araya gelecek. Türkiye’deki bütün üniversitelerin katılımda bulunduğu yarışmada,  İstanbul dışından finale katılacak 5 ekibin ulaşım ve konaklama giderleri de, yarışmanın ana sponsoru olan Mars Logistics tarafından karşılanacak.
    Finalistlerin aynı gün verilecek vakayı çözerek jüriye canlı sunum yapacakları final etabının sonunda, birinci olan ekip 3.000 TL olarak belirlenen ödülün sahibi olacak. İkinci olan ekip 2.000 TL , üçüncü  ekip ise 1.500 TL ile ödüllendirilecek. Final yarışması sonucunda kazanan öğrencilere ödülleri, düzenlenecek bir tören ile verilecek.
     İlk günden itibaren Mars Logistics’in desteği ile gerçekleştirilen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması, sektörün gelişimine katkı sağlayacak nitelikli ve donanımlı insan kaynağının oluşmasına katkıda bulunmayı ve bu amaçla üniversitelerdeki potansiyeli açığa çıkarmayı hedefliyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.