CHP IĞDIR İL TEŞKİLATI CANLANIYOR... TUZLUCA'DA TOPLUCA CHP'YE ÜYE OLDULAR

Tarih : 2010-06-01 / Kategori : Genel Haber

    CHP son yıllarda Baykal liderliğinde etkili muhalefet yürüttü ama bu basına ve halka pek yansımadı.

Baykal’ın bir komplo-tezgah sonucu ayrılması üzerine partide müthiş bir canlanma, birleşme olduğu görüldü. Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkan olması ise   kitle- lere umut ve heyecan aşıladı. Medya NE OLUYOR demeye başladı.
          Türkiye’de esen bu rüzgardan Iğdır’da nasibini almaya başladı. Artık Iğdırlılar’da CHP den konuşmaya ona umut v e bel bağlamaya başladılar. Bunun somut örneği de vatandaşların küçük gruplar halinde olsa bile CHP ye meyletmeleri üye olmaları bunun somut kanıtıdır.
         Bu bağlamda cumartesi günü Tuzluca ilçesinde 25 kişilik bir grup topluca CHP ye üye oldular. Bu rakam az görünebilir ama önem ve değeri büyüktür.
         Cumartesi günü saat 9.30 da CHP İl Başkanı ve beraberinde Hasan Türkyılmaz, Ekber Taner, Atalay Güneş, Musa Özdemir, Bahattin Koç, Nazım Karadağ, Sercan Çetiner ve Selahattin Türkeli olduğu halde Tuzluca İlçesine gittiler. CHP İlçe binasında hatırı sayılır bir kalabalık eşliğinde İlçe Başkanı Yakup Ulutaş heyeti karşıladı. Burada yapılan sohbette şu görüşler dillendirildi:
    “Yeni başkan hepimize bir umut ve heyecan verdi. Hep birlikte örgüt disiplini içinde çalışmalı ve iktidara yürümeliyiz.Mahalle ev, köy toplantıları yapılarak halka gidilmeli onların sorunlarına eğilmeli ve partimizin görüşleri onlara yüz yüze anlatılmalı,
    Siyasetin sermayesi insandır. İnsanımızın acısına sevincine yani taziyesine düğününe koşmalıyız.
    Bu çalışmalarımızı yaparken basın aracılığı ile diğer vatandaşlara ulaşmalıyız.”
            Daha sonra partiye üye olmak isteyenler başvurularını yaptılar.
           Iğdır’dan gelen CHP il yönetimi ile Tuzluca İlçe Yönetimi v e yeni üye olanlar esnafı gezdiler. Halk tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan partililer durumdan pek memnun kaldılar.Sık sık bu tür ziyaretlerin yapılacağını bildirdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.