AÇI DERSANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE PLAKET VERDİ

Tarih : 2010-08-24 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Açı dershanesi üniversite ve fen lisesini kazanan öğrencilerini plaketle ödüllendirdi.

    Vali konağı yolu Hilal çay bahçesinde düzenlenen törende  187 üniversiteyi kazanan öğrenci ile,15 fen lisesi, 20 Anadolu öğretmen lisesi ve 70 Anadolu lisesini kazanan öğrenci tanıtılarak tıp, hukuk, eczacılık gibi okulları kazananlarla derece yaparak il genelinde ilk üçe girenlere  plaketleri  Arslantürk Akyıldız, Hüseyin Yanardağ, Ergün Güvenal, Methi Yalçın, Subhan Gökçebulak, Ercan Budanur, Taner Tazegün, İnci Tabaru ve Orhan Çevik tarafından verildi.
    Törende konuşan Açı dershanesi Müdürü Derya Taşkınsu Pamuk, şunları söyledi: ”Bu anlamlı ve güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak, sevincimizi ve gururumuzu bizlerle paylaşma nezaketi gösterdiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Her şeyden önce bu meşakkatli yolda emeklerimizi karşılıksız bırakmayarak, bizleri yücelten ve gurur kaynağımız olan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum.
    Açı Dershanesi olarak bu başarıyı tesadüfler sonucu elde etmedik.
    Gerek öğretmen kalitesi, gerek hedef odaklı rehberlik anlayışımız, gerek farklı bir anlayışla hazırlanmış olan kaynaklarımız ve en önemlisi de başarı odaklı, açık, net ve ilkeli bir yaklaşım şansı sunan eğitim anlayışımızla bu başarıları kaçınılmaz kıldık. Asla başkalarının emeklerinden nemalanarak ve başka kurumların eksikliklerini kendimize basamak yaparak hedeflerimizi şekillendirmedik.
    Bizim hedeflerimiz, kesinlikle kendi prensip ve duruşumuzun ürünüdür.
    İşte böylesine kişilikli bir duruş sergileyen Açı Dershanesi, gördüğünüz gibi sadece ve sadece kendi ürettikleriyle övünmekte, emek ektiği beyinlerden gurur biçmekle ve bu gururunu da halkıyla paylaşmakla taçlandırmaktadır.” 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.