VALİ AMİR ÇİÇEK HOŞHABER BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2010-08-25 / Kategori : Genel Haber

    Vali Amir Çiçek, Iğdır’a bağlı Hoşhaber  beldesini kurum müdürleri ile birlikte  Belediye başkanı Osman Toka’yı ziyaret etti.

    Vali Amir Çiçek, Belediye başkanı Osman Toka’dan belde hakkında  birifing aldı.     Belde halkıyla belediye bahçesinde bir araya gelen Vali Çiçek ,”Kurum müdürleri ile beldenizi ziyarete geldik. beldemize  en iyi şekilde hizmet etmenin arayışı içindeyiz. Devletin son günlerde düşmanı çoğalıyor. Buna karşı devletimizi sevelim bu sevgiyi kalbimizde yaşatalım. Allah rızası için birbirimiz sevelim. sevginin olmadığı yerde kavga olur.husumet olur.kardeşinizi ailenizi vatanınızı milletinizi sevin.Herkes inancında yaşantısında serbesttir.kimse karışmaz.Benim kapım her zaman açık bir sorununuz sıkıntınız varsa bekliyorum elimden geldiğince sorunlarınızı çözmeye çalışacağım, Bizim amacımız Halka hizmet etmek memuru halka en iyi hizmeti verecek eğer halka hizmet vermiyorsa ben kanunen onun cezasını veririm. “dedi
     Vali Çiçek, Daha sonra yardım almayan maddi durumu iyi olmayan, okumayan,İş açmak isteyen ,özürlü  varsa  bizlere bildirsin” değince vatandaşlar vali Çiçek’i Dilekçe yağmuruna tutunca  devreye korumaları girerek vatandaşın yazmış olduğu dilekçeleri topladı.Derdini anlatamayan Kürtçe konuşan vatandaşlara da seslenen Çiçek, sizlerin sorunlarını çözmek için dilinizden anlayan birini göndereceğim sorunlarınızı en kısa zamanda çözeceğiz.”şeklinde konuştu.
    Belediye başkanı Osman Toka’da yaptığı konuşmada “ ,  Beldemizin ödenek az miktarda geliyor. Ödenek sıkıntısı olduğu için hiçbir çalışma yapamıyoruz. Anca işçinin maşını ödeyebiliyoruz. Karakoyunlu ilçesi ve Tuzluca belediyesinin  göndermiş olduğu bazı ihtiyaç olan araçlarla destek sağlıyoruz. Bunun için yetkililerin desteğini bekliyoruz.”dedi.
    Vatandaşlardan Ömer Turan, Beldenin yollarının asfalt ve parke olmayışından yağmur yağdığında sıkıntı çekiyoruz. Beldede kanalizasyon yok Tuvaletler dışarıda kanalizasyon yapılmasını istiyoruz.”dedi. Belde halkı Beldenin Genelinin fakir olduğu için yeşil kart kullandıklarını beldenin %80 yeşilkartlı olduğunu belirterek bölgede özürlü ve ihtiyaç sahibi birçok aile var Okuyan çocuklarımız var devletin verdiği ödenekleri alamıyor. Yetkililere bildirdik ama hiç bir cevap alamadık.”dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.