VALİ AMİR ÇİÇEK'İN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2010-08-31 / Kategori : Genel Haber

     30 Ağustos Türk milletinin, vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya gösterdiği, tarihe altın harflerle yazdığı zaferlerden birisidir.

    Bu zafer, aynı zamanda Türk milletinin yeniden doğuşunun ve çağdaş bir devlet kurmasının başlangıcı sayılmaktadır. Kazanılan Zafer toprakları işgal altında olan milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelemiştir.
    Şüphesiz ki Bağımsızlık Savaşı'nın kazanılmasını sağlayan en önemli etken Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve önderliğindeki şanlı ordumuzdur.
    Bu savaş Türk ordusunun kabiliyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen başarı ordu-millet dayanışmasının en üst düzeyde gelişmesinin sonucunda ortaya çıkmıştır. 30 Ağustos, bir milletin yedisinden yetmişine, kadınından erkeğine, malından canına tüm varlığını ortaya koyarak hürriyetinin ve bağımsızlığının bedelini ödediğinin simgesidir.
    30 Ağustos, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtıdır. Bu duygularla başta Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.