SINAV DERSHANESİ GELENEKSEL PİLAV GECESİNDE VELİLERİYLE BULUŞTU

Tarih : 2010-08-31 / Kategori : Genel Haber

    Sınav Dershanesinin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu pilav gecesinin 9. sunu İnci Düğün salonunda görkemli bir katılımla gerçekleşti.

Protokolde Vali Yardımcısı Hacı Uzkuç, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Şube Müdürleri, bir çok Okul müdürü ile birlikte askeriyeden ve diğer kamu kuruluşlarından yetkili amirler yer aldı.
    Velilerin de yoğun katılımlarının gerçekleştiği gece iftar yemeği ile başladı.
    Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşması yapmak üzere Sınav Dershanesi Müdürü Yaşar Karadağ kürsüye davet edildi.
    Yaşar Karadağ, 2001 yılından beri dershanecilik sektöründe eğitim adına büyük emek harcadıklarını, bunun neticesinde Iğdır’dan 9 yıl içerisinde toplam 3116 öğrenciyi üniversiteli yaptıklarını belirtti. Bu yıl da 6 Tıp, 7 Hukuk, 3 Diş Hekimliği, 4 Beslenme ve Diyetisyenlik, 4 PDR başta olmak üzere toplam 308 öğrenciyi üniversiteli yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
    Karadağ şunları kaydetti “Bizler her zaman söylüyoruz, eğitim fedakârlık ister, eğitim disiplin ister, eğitim güçlü bir kadro ister, eğitim süreklilik ister. Sınav Dershanesi olarak her yıl kazandırdığımız öğrencilerden biliyoruz ki biz bu sürekliliği yakaladık.
    Bundan sonrada bu süreklilik ve başarı grafiğini artırarak devam ettireceğiz.
    Her yıl olduğu gibi bu yılda derece yapan öğrenciler çıkardık. Huzurlarınızda öncelikle 8. sınıflarda 500 tam puan olarak Türkiye 1. si olan Mert KARA’yı, 7. sınıflarda 500 tam puan alarak Türkiye 1. si olan Yusuf Berkay ÇINAR’ı, 8. sınıflarda İl 2. si olan Tuğçe GÜNEŞ’i, 7. sınıflarda İl İkincisi olan İlkcan ACAR’ı, 7. sınıflarda İl Üçüncüsü olan Ecem PEKTAŞLI’yı ve yine 6. sınıflarda derece yapan Fatmanur GÜNEŞ ile Hüseyincan GÜLBETEKİN’i yürekten kutluyorum. Ayrıca başarı sağlayan ve gönül tahtlarımıza oturan diğer tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
    Bu gece bize şunu gösterdi. Sınav Ailesi gerçekten büyük bir aile, bu aile tablosu karşısında duygulanmamak mümkün değil. Ben bu aileyi oluşturan idari kadromuzdan öğretmenimize, öğrencilerimizden velilerimize herkesle gurur duyuyorum. Bizlere bu gururu yaşattığınız için ise sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Son olarak üniversiteyi kazanan öğrencilerimize birkaç cümle söyleyip konuşmama son vermek istiyorum.
    Arkadaşlar, hayatınızda yeni bir dönüm sayfası açıldı. Bunu çok iyi değerlendirin. Çok çalışın, yükselebileceğini en üst mertebeye yükselin. Fikri hür, vicdanı hür birer birey olarak kendinizi yetiştirin. Ancak bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmaya kalkmayın. Memleketinizi sakın ha sakın unutmayın. Yapacağınız her işi milletimiz için, devletimiz için yapın. Bundan sonraki süreçte sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk “Bütün Ümidim Gençliktedir” demiştir. Bizler de bu ümidi boşa çıkarmayacağınız kanaatindeyiz. Bu güzel gecemize iştirakinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum”
    Duygulu ve coşkulu geçen gecede yılın öğrencisi ödülü, Vali Yardımcısı Hacı UZKUÇ tarafından Mert KARA’ya, yılın öğretmeni ödülü İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul tarafından Nuran KARA’ya, yılın velisi ödülü ise Iğdır Sınav Dershanesi İstanbul Bağcılar Sınav Dershanesi ve İstanbul Şirinevler Birey Dershanesi kurucusu Serdar KAVZA tarafından Feriye KARADAĞ’a verildi.
    Toplam 26 öğrencinin ödül aldığı gecede, öğrencilere ödüller, Vali Yardımcısı Hacı UZKUÇ, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Piyade Yarbay Ogün DİNÇ, İl Spor Müdürü Metin ÖZEN, Sınav Dershanesi Kurucusu Serdar KAVZA, TEİAŞ İl Müdürü Musa BULUT, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan KAĞINTEKNE, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akın KARAKUŞ, İl Emniyet Şube Müdürü Mehmet YILDIZ, İl Emniyet Trafik Şube Müdürü Hayati ÖZDEMİR, Iğdır Üniversitesi Öğretim Görevlisi Arslantürk AKYILDIZ, İl Encümen Başkanı Resul ŞEK, Cumhuriyet Lisesi Müdürü Ekber ACAR, Besti Aydeniz Kız Meslek Lisesi Müdürü Aysel ŞABAN, Fen Lisesi Müdür Tuna OK, Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Yakup ANUK, MHP Merkez İlçe Başkanı Üstün EYRİCE, Kars İl TEDAŞ Müdür Yardımcısı Köksal PARİM, Taşburun Belediye Başkanı Nesip AKSU, Endüstri Meslek Lisesi Başmüdür Yardımcısı Cafer ALAGÖZ, Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı Yücel DÜZCİ, Iğdır Lisesi Müdür Yardımcısı Yaşar TÜRKELİ, Alikamerli İlköğretim Okulu Müdürü Sönmez ÇINKIL ve Sınav Dershanesi Müdürü Yaşar KARADAĞ tarafından verildi.
    Görkemli geceye Kafkas Halk Oyunları ekibi renk kattı. Gece halk oyunları ekibinin gösteri sonunda Vali Yardımcısı Hacı UZKUÇ’a Türk Bayrağı vermesi ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.