VALİ AMİR ÇİÇEK İFTAR YEMEĞİNDE ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2010-09-01 / Kategori : Genel Haber

   Garnizon Komutanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde; Vali  Amir Çiçek ve Hülya Çiçek, şehit yakınları ve gazilerimiz ile bir araya geldi.

    Vali  Çiçek burada yapmış olduğu konuşmasında; “Vatanın bütünlüğü, milletin birliği ve bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizin ruhları şad olsun, ancak burada gazilerimizi de unutmuyoruz onlara da sağlık dileklerinde bulunarak şükranlarımızı sunuyoruz. Gazilerimiz de aynı şekilde bu vatan ve millet için çarpışarak sağlıklarından oldular. Hepimizin, bu ülkenin bütünlüğünü ve dirliğini koruma yükümlüğü var. Çünkü, bu topraklar bizlere şehitlerimizin emanetidir. Bugünlere gelebilmek için daha bir çok şehidimizi de kurtuluş savaşında toprağa verdik, onun için bu emanete çok iyi sahip çıkmamız lazım.” dedi.
    Şehit yakınları ve gazilerimizin kamusal hizmetlerden faydalanırken, kendilerine öncelik tanınması hususunda bir iç genelge yayınlatacağını açıklayan Vali Çiçek;  “Sizler şehitlerimizin bizlere bırakmış olduğu en önemli emanetlersiniz. Sizlere destek olurken bunu; kanunların belirlediği zoraki bir görev gibi değil, gönüllülük esasıyla,  seve seve yapıyoruz. Çünkü bizim şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuz var” dedi.
    Vali Çiçek, iftar yemeğini düzenleyen Garnizon Komutanımıza da ayrıca teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.