CHP HEYETİ HAYIR İÇİN IĞDIR'DA

Tarih : 2010-09-03 / Kategori : Genel Haber

     CHP Genel Sekreter Yardımcısı  Gökhan Günaydın, Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Parti Meclisi Üyesi Hülya Güven ilimize gelerek parti il binasında Hayır kampanyasıyla ilgili çalışma yaptılar.
        

Esnafı dolaşarak neden hayır vermeleri gerektiğini anlattılar. Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Günaydın CHP İl Binasında yaptığı konuşmada “12 Eylül Referandumuna az kaldı.Bu referandumda Hayır dememiz yetmez. Halkı bu konuda aydınlatmak ve onları da Hayır için ikna etmek gerekir.
    Bu anayasa değişikliği halkın yararına hiçbir hüküm getirmemektedir.
    Recep Bey yalnızca kendi iktidarını güçlendirmek ve yargıyı tamamen ele geçirmek istemektedir.
     Kendilerine karşı olan herkesi susturdular. Kanal B sahibi Haberal Silivri’de.Ulusal Kanal, sahibi Perinçek Silivri’de. Avrasya  Silivri’de.Tuncay Özkan Silivri’de. Balbay Silivri’de. Bunlar demokrasi filan diyorlar ama Türkiye’nin en büyük işveren  kuruluşu TUSİAD’ı bile tehdit ediyorlar. Bitaraf olursanız bertaraf olursunuz diye.Bunların demokrasi anlayışı işte budur.
    Diyorlar ki meydanlarda mitinglerde anayasa üzerine konuşmu yorsunuz. Bu bizler için bir fırsattır. Bu iktidarın 8 yıllık icraatlarını ortaya koymak, halkımızın nasıl kandırıldığını, geçim sıkıntısı içinde kıvrandığını ama kendilerinin nasıl zenginleştiğini anlatacağız.Anayasa değişiklikleri bir top değildir ki biz de onu çevirip duralım.
    Biz CHP olarak yeni yönetim olarak
    bir sıçrama yaptık. İktidara yürüyoruz. Bunu böyle bilin. Halk bunların iktidarından yoksulluktan bıkmıştır.
    Referandumda CHP olarak “Hayır “oylarınızı sandığa taşıyın. Sandıkta sahip olun. Ve bu oyların İl Seçim kuruluna yansıması için gözcülük şahitlik görevinizi yapınız ki sonradan herhangi bir usulsüzlük yapılamasın.” dedi.      
    Bu konuşmanın ardından heyet Kuyumcular caddesi ve Askerlik şubesi sokaktaki manav esnafını dolaşarak onlardan referandumda  hayır oyu vermelerini istediler.
    Heyet daha sonra Tuzluca ilçesine  gitti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.