IĞDIR 1- 0 BİNGÖL

Tarih : 2010-10-19 / Kategori : Genel Haber

    Kendi sahasında çıktığı ilk maçta taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçta Takımız ilk galibiyetini aldı.
  

 Deplasmanlı bölgesel ligde mücadele eden Karaçomak spor Bingöl sporla oynadığı maçı 1- 0 kazanarak Iğdır’ımıza büyük sevinç yaşattı.    
    İlk kez seyircisinin karşısına çıkmanın heyecanı ve yaş ortalamasının oldukça genç olmasından dolayı maça biraz telaşla başladı. Fakat oyunun ilerleyen dakikalarında oyunun kontrolünü eline aldı.                  Maçın ilk yarısı golsüz berabere tamamlanırken ikinci yarıya İlhan ve ilerleyen dakikalarda Tarkan değişiklikleriyle başladı.
    Oyunu rakip kaleye yıkarak aradığı golü genç futbolcumuz Aykut’tun kafa vuruşuyla buldu.     İki golümüzü ofsayt gerekçesiyle verilmediği maçı takımımız 1–0 kazandı.  Seyircisiyle buluştuğu ilk maçı kazanarak Iğdır’ımıza büyük sevinç yaşattılar. Bu galibiyetten dolayı gerek teknik heyet ve futbolcularımıza gerekse takım yöneticilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.
          Takımımıza desteklerinden ve maça teşriflerinden dolayı başta Vali Amir Çiçek olmak üzere Belediye Başkanına, İl özel idare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a, Gençlik spor İl Müdürü Metin Özen’e ve  bütün kurum Müdürlerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.  Geçmiş yılların aksine takımın tamamı Iğdırlı futbolculardan kurulduğunu ve kendi gençlerimize bu fırsatı verdiklerinden dolayı teknik heyet ve yöneticilerimize bir kez daha teşekkür eder ve takıma bütün Iğdır’ın sahiplenerek destek olmalarını bekleriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.