HOŞHABER'E HİZMETLER GİDİYOR

Tarih : 2010-10-23 / Kategori : Genel Haber

      Hoşhaber Belde Başkanı Osman Toka, yaptığı girişimleri sayesinde, İl Özel İdaresi ve Iğdır Valiliğinin  desteği ile Beldenin yolu asfaltlanarak ulaşıma açıldı.
       

Hoşhaber Belde Başkanı Osman Toka: “Valimizin iyi niyetli çalışması bölgemizde olduğu gibi beldemizde de desteğini bizlerden esirgemeyerek yanımızda oldu.
İl Özel İdaresinin Genel Sekreterine, Yardımcısına, Şube Müdürlerine, İl Özel İdaresinin Yol ve Ulaşım Hizmetleri Ekibine Teşekkür ediyorum.
Seçildiğim günden itibaren, beldenin sorunlarını çözmeye ve Halkımıza laik hizmetler vermek için ekiplerimle, birlik içinde çalışıyoruz.Halkımız hizmetlerin en iyisine laiktir.
“Yol medeniyettir” anlayışı ile yolumuzu asfaltlayarak hizmete açtık.Başbakanımızın dediği gibi “Durmak Yok Yola Devam” ederek çalışmalarımızı en iyi seviyeye getirmek için çalışacağız.
Makamlar geçicidir. Seçildiğim günden itibaren Ak Partinin bana verdikleri rozeti çıkarıp bir kenara bıraktım. Ben beldeme bir Başkan olarak değil, sıradan bir vatandaş olarak yaklaşmayı, dertlerini dinlemeyi ve eşitlik ilkesi içinde hizmet götürmeyi amaçladım.
Ben burada Başkan olarak kaldığım sürece bu böyle devam edecektir.
Iğdır’ımızın büyük oranının geçim kaynağı hayvancılık ve tarımladır. Bu sebeple yazın nüfus oranımız 3,500, kışın 5,000 üzerine nüfus oranı artıyor.
Yaylalardan dönen halkımızın rahat etmesi için, kıt imkânlarımızı zorlayarak Sağlık,  Eğitim, Yol, Alt Yapı, Su, Aydınlatma  gibi her alanda hizmet sunmaya devam ediyoruz.
Beni bu makama getiren Halkıma, hizmet vermek benim için bir iş değil, bir sevdadır. Çalışmalardan zevk alıyorum.” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.