VALİ YARDIMCISI VE KONSOLOS POZİTİF DÜŞÜNCE PLATFORMUNDA HAFTANIN KONUĞU OLDU

Tarih : 2010-10-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Vali Yardımcısı Türker Çağatay HALİM ve Azerbaycan Iğdır Konsolosu sayın Rafik RÜSTEMOV dost sohbetlerinin bu haftaki konukları oldular.
      

      Iğdır Vali Yardımcısı  sayın Türker Çağatay HALİM ve  Azerbaycan Iğdır Konsolosu sayın Rafik    RÜSTEMOV dost sohbetlerinin bu haftaki konukları oldular.. Bizi onurlandırdılar.   Vali Yardımcımız; Mersin - Tarsus nüfusuna kayıtlıdır.  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi (1994-1998). Mesleğe 2000 yılında 87. Dönem olarak Elazığ Kaymakam Adayı olarak başladı. Beş ay süreli 49.dönem Milli Güvenlik Akademisinden mezun oldu. İngiltere Nottingham Üniversitesinde Sosyoloji ve Sosyal Politika alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kırıkkale-Sulakyurt; Ağrı-Tutak; Elazığ-Karakoçan; Aksaray-Gülağaç Kaymakamı olarak görev yaptı. 18.08.2010 tarihinden itibaren Iğdır Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Esin HALİM ile evlidir ve bir çocuk sahibidir..
      Valimiz ve Konsolosumuz sohbetleri ile bizde derin izler bıraktılar. Alanlarında ne kadar uzman olduklarını yakından gözlemledik..Iğdır adına ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha teyit etmiş olduk.  Sayın Vali Yardımcımız Iğdır’ın yerel sorunlarını ve  tesbitlerini bizimle paylaştı. Bizde    Iğdır’ın sorunlarını, tesbitlerimizi  paylaştık.Verimli bir sohbet olduğuna inanıyoruz..  Vali Yardımcısı gibi Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi  mezunu olan Azerbaycan Iğdır  Konsolosu  RÜSTEMOV’ un ülkemizi bizden daha iyi tanıdığını  gözlemledik. Kısa sürede bizden birisi gibi aramıza girdi. Iğdır halkı ile kaynaştı.Kapısının  her zaman  halka  açık olduğunu defalarca  gözlemledik. Sohbet ederken  Sevgili  Haydar ALİYEV’in   “ Biz bir millet iki devletiz.” Sözünü  bir kez daha   teyit etmiş olduk. Iğdır  halkına bir klasik müzik  dinletisi sunulabilmesi için kendisinden yardım istedik. Bu konuda yardımcı olmaya çalışacağını bize ifade etmiş oldu. Sayın Valimize ve Sayın Konsolosumuza Platformumuz ve halkımız adına Iğdır’a hizmetlerinden dolayı ve bizim davetimizi yoğun çalışma programlarına rağmen kabul etmeleri vesilesi ile teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.