EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE KALİTE

Tarih : 2010-10-27 / Kategori : Genel Haber

 Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği okuldaki eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak ve üniversite sınavlarında başarı düzeyini daha yukarı çekmek amacıyla dershaneyi okula taşıdı.
 

   Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz okul aile birliği başkanı Efgan Aydın ‘okulun kıt imkânlarını öğrenciler için seferber ettik. Ankara’da çok kaliteli bir test merkezi ile anlaştık branş bazında okula gönderilen testleri okulda bunlara ayrılan raflara yerleştirdik ve öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bu çalışmamızda şüphesiz okulun misyon ve vizyonuna yeni bir işlerlik kazandıran ve eğitim öğretim alanındaki çalışmaları ve duyarlılığı bütün velilerimiz ve eğitim camiası tarafından takdirle karşılanan okulumuz müdürü Sayın Sefer Özsular’ın çok büyük emeği ve katkılarını gördük. Kendisine okul aile birliği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ dedi.  Görüşlerine başvurduğumuz öğrenciler ise ‘bazılarımızın maddi durumu iyi olmadığı için dershaneye gidemiyorduk şimdi bu sorun ortadan kaldırıldı.
    Çünkü işlediğimiz konunun sonunda hemen öğretmenlerimiz testlerimizi dağıtıyorlar ve bizi daha sağlıklı bir değerlendirmeye tabi tutuyorlar. Bize bu imkânı sağlayan Okul Aile Birliğimize ve okul idaresine teşekkürlerimizi sunuyoruz ‘dediler.  Biz de gazete olarak Kazım Karabekir Anadolu Lisesinin eğitim ve öğretim alanındaki bu faaliyetlerinin ilimizdeki diğer okullar tarafından da örnek alınmasını temenni ediyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.