MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKSOY ORTA ÖĞRETİM PANSİYONLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarih : 2010-12-02 / Kategori : Genel Haber

   Iğdır da Ortaöğretim pansiyonlarını  gezen Iğdır Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ”Öğrencilerimizin daha ferah bir ortamda barınmaları için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
    

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy beraberinde ki heyet ile birlikte  Iğdır il merkezinde bulunan ortaöğretim pansiyonlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
      Öğrencilerin kaldığı pansiyonları gezerek mevcut durum hakkında yetkililerden bilgi aldığını belirten Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ”Milli eğitim bünyesinde bulunan Müdür, öğretmen, çalışan herkes ile birlikte el ele vererek Iğdır da eğitim çıtasını daha da yükseltmek istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu günde arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerimizin kaldığı pansiyonlarda incelemelerde bulunduk, bir ihtiyaç var mı onları sorduk, öğrencilerimizin durumlarını sorduk ve ortak kullanım alanlarında ki mevcut şartları gördük” diyen Aksoy ”Amacımız  ilimizde pansiyonlarda kalan öğrencilerimize daha huzurlu daha ferah bir ortam sağlamak. Öğrencilerimizi kaldıkları ortamda rahat ettirirsek, eğitimde  istenilen başarıya daha da yaklaşmış oluruz” dedi.
 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.