KARDEŞ BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KARAKOYUNLU BELEDİYESİNE ZİYARET

Tarih : 2010-12-08 / Kategori : Genel Haber

    2009 yılında Karakoyunlu Belediyesi ile kardeş belediye olan Beykoz Belediyesi Iğdır'a gelerek Karakoyunlu belediyesini ziyaret ettiler.
      

  2010 yılı Haziran ayında Karakoyunlu Belediyesine 1.Dev Fatih, çocuk parkı, çöp konteynırları, oturma banklarını hediye eden Beykoz Belediyesi yetkilileri Karakoyunlu ilçesine gelerek Başkan Ziyat Ali Deliktaş ile görüştüler.  Belediye Başkan Yardımcısı ve 1999-2009 Dönem Belediye Başkanı Muhammet Hanifi Dilmaç, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelikbilek, Yapı Kontrol Müdürü Mahmut Kumbasar başkan  Ziyat Ali Deliktaş'ı ziyaret ettiler.
            Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Hanifi Dilmaç, makamında ziyaret ettiği  Ziyat Ali Deliktaş 'a Beykoz belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yoğun işlerinden dolayı gelemediği bu ekibi görevlendirdiği ve selam ve sevgilerini yolladığını belirterek. Karakoyunlu'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını Karakoyunlu'yu ve insanlarını çok sıcak gördüklerini, bu güzel beldeyle kardeş olduğumuz içinde mutlu olduklarını vurguladı.. Başkan Deliktaş'ta, “bu güzel insanları Karakoyunlu'da görmekten mutlu olduklarını, bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız, ağabeyimiz, hemşerimiz, ağ sakalımız (Büyüğümüz) Yücel Çelikbilek'e, Başkan yardımcılarına, meclis üyelerine, çalışanlarına, bu güzel ekibi aday gösteren AK Parti ailesine, bu ekibe inanan, güvenen bu mukaddes göreve layık gören Beykoz halkına minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz. Yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.