KALORİFER YAKICILARI İLE TOPLANTI

Tarih : 2010-12-27 / Kategori : Genel Haber

      Iğdır Halk Eğitim Merkezi ve Çevre Orman Müdürlüğü, ilde bulunan kalorifer yakıcıları ile ortaklaşa bir toplantı yaptı.  Kültür sarayında yapılan toplantıda ilde bulunan kalorifercilerden sadece 20 kişi katıldı.   
  

Kültür sarayında yapılan toplantıda ilde bulunan apartman ve kamu idarelerindeki kaloriferleri yakanlara kalorifer yakma usulleri bir kere daha hatırlatıldı.
          Toplantıda konuşan Iğdır Çevre ve Orman il müdürü Taner Tazegün, ”Bildiğiniz gibi İlimizde hava kirliliği had safhada gün geçtikçe de kirleniyor. Bu aşamada sizlere büyük görev düşüyor. Kursa gelmeyen arkadaşlarda bizleri çok üzdü. Belediye aracılığı ile anoslar yaptık. Resmi kurumlara telefon açtık ama toplantımıza sadece 20 kişi katıldı. Bu katılımla Iğdır’ımızı kirlilikten nekadar kurtarabiliriz. Sözünü sormak çok zor geliyor. 20 Kişilik katılımda olsa sizler kaloriferleri usulüne göre yakınız. Yanlış yakma Iğdır’ın havasını kirletiyor. Kömür çuvallarını yakmayınız. Kazanları muntazaman temizleyin bacalarınızın şimdiden temizliğini yapın. Yapacağımız denetimlerde kurallara uymayanlara cezai işlem uygulayacağız” dedi.
    Toplantıya katılanlara slayt gösterisi eşliğinde iyi bir kalorifer nasıl yakılır anlatıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.