AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI FERDİ TURAN TUZLUCA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2010-12-30 / Kategori : Genel Haber

     Ak Parti Iğdır milletvekili aday adayı  Ferdi Turan, Salı günü  kalabalık bir heyetle Ak Partili Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Türkan’ı makamında ziyaret etti.           

Misafirlerini kapıda karşılayan başkan Türkan ziyarette yaptığı  konuşmada, “Öncelikle ilimizin önde gelen şahsiyetlerinden Ferdi beyi partimizde görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hepiniz hoş  sefa geldiniz. Aday adaylarının partimize teveccühü  Ak Parti’nin ülkemizde ve ilimizde ne kadar güçlü  olduğunu göstermektedir. Bu durum bizleri sevindirmektedir. Partimizde seçimler yaklaştıkça aday adaylarımız  çoğalacaktır. Ben partili bir belediye başkanı  olarak listeyi kim alırsa alsın elbette tüm imkânlarımla partime çalışacağım.  Ancak Ferdi Turan isminin bizim için apayrı  bir yeri vardır. Ferdi abimiz çok sevdiğimiz saygı duyduğumuz bir değerimizdir. Kendilerinin ailece yanımızda çok farklı bir yere sahiptirler. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. 
     Tuzluca ilçesinden ve Iğdır’dan kalabalık bir grupla başkan Türkan’ı makamında ziyaret eden Ferdi Turan Tuzluca belediyesini ziyarette yaptığı  kısa konuşmada, “Ülkemizin önünü  açan dünyada Türkiye’mize itibar ve ağırlık kazandıran Dünya lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğindeki Ak Partide ülkemize ve ilimize hizmete esas çalışmak için Ak Parti saflarındayım. Bu nedenle Iğdır Ak partiden milletvekili aday adayı olduğumu belirtmek isterim. Bu mahiyette parti teşkilatlarımız ve belediyelerimize nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz” dedi.    
    Ak Partiden milletvekili aday adayı olacağını  belirten Ferdi Turan’ın Ak Partili dostları  ve halktan kalabalık bir kitle ile geldiği Tuzluca’da çok daha kalabalık bir grup tarafından karşılandığı  gözlendi. Ferdi Turan ile birlikte Iğdır’dan Tuzluca belediyesini ziyarete gelenler arasında Halfeli Ak Parti belde başkanı İbrahim Çobaz, Halfeli eski belediye başkanı Reşat Başkara, Hoş haber Ak Parti Belde başkanı ve eski belediye başkanı Yusuf Karasu, Hoşhaber belde belediye başkanı Osman Toka, İl yönetim kurulu üyeleri Cihat Turan ve Kahraman Doğruyol, Mehmet Mert ile Halfeli beldesi eski muhtarlarından Ahmet Sarıtaş iştirak ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.