YUVA ÇOCUKLARININ YENİ YILI KUTLANDI

Tarih : 2011-01-01 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır valisi Amir Çiçek ve Eşi Hülya Çiçek Hacı Ali Parim Çocuk yuvasını ve Karakoyunlu ilçesi bayan rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar. Hediyeler verdiler.
       

    Vali Çiçek yaptığı konuşmada “bir yılı daha geride bırakarak 2011 yılına giriyoruz, sizlerde bir yaş daha büyümüş olacaksınız 2011 yılı sizlere mutluluk ve başarı getirsin“ dedi. Daha sonra yuva çocuklarının hazırladığı program sunuldu. Söyledikleri şarkılara Vali Çiçek ve eşide eşlik etti. Ardından güzel şiir okuma yarışmasında dereceye girenler ile doğum günü olan öğrencilere hediyeler vererek doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kestiler.
            Daha sonra Karakoyunlu ilçesinde bulunan bayan rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek bayanların yeni yılını da kutladılar.
         Yuva çocukları kendilerini ziyaret eden Vali Çiçek ve eşine teşekkür ederken 3 aydan beri yuvada bulunan Rukiye isimli 6 aylık bebeği vali eşi Hülya Çiçek sevdi, bağrına bastı.  Vali Çiçek’in yaptığı ziyarete Sosyal İl müdürü Halil Yükselen’de katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.