TUZLUCA KAYMAKAMI ve BAŞKANI'NDAN SAĞLIK MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 2011-01-07 / Kategori : Genel Haber

    Tuzluca Kaymakamı  Murat SARI ve Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin YEŞİLBOYA’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. 

2010 yılı içinde Tuzluca Devlet Hastanesinde Diş Sağlığı hizmetlerinin başlaması, Kadın Doğum, Çocuk, Dahiliye ve Aile Hekimi Uzmanlarının göreve başlaması, 112 Ambulans ve Aile Hekimliği hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürümesi nedeni ile Dr. YEŞİLBOYA’ya teşekkür eden Tuzluca Kaymakamı ve Belediye Başkanı Tuzluca İlçesine has Tuz Kayasından üretilen gece lambası hediye ettiler.
      Dr. Seyfettin YEŞİLBOYA ise göstermiş oldukları nezaketten ötürü kendilerine teşekkür ederek, kendilerinin de Tuzluca İlçesinin çehresini değiştiren ve önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Murat SARI ve Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve beğendiklerini belirterek. “Göreve geldiğim günden beri en önemli gündem maddemiz halkımızın sağlığıdır. Sağlık Bakanlığımızın da desteğini alarak gerek personel gerekse de lojistik açıdan ilimize çok şey kazandırdık. Elimizden geldiği kadar da kazandırmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız bu yöndedir. Bugün Tuzluca İlçemizde 2 Diş Hekimi, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Dahiliye Uzmanı, 1 Kadın Doğum Uzmanı, 1 Çocuk Uzmanı, 1 Aile Hekimi Uzmanı ve 6 Aile hekimi görev yapmaktadır. Tuzluca İlçesinde bu güne kadar hiç bu kadar doktor ve uzman doktor bulunmamıştır. Bunlar bizim için mutluluk kaynağıdır. Sizinde Tuzluca ilçesindeki çalışmalarınızın farkındayız ve başarılarınızdan ötürü bende sizleri tebrik ederim. Ayrıca göstermiş olduğunuz bu nezaketten ötürü çok teşekkür ederim.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.