VALİ ÇİÇEK "2011 YILINDA YAPILACAK ÇALIŞMALARLA KÖYLERİMİZDEKİ SORUNLARI EN AZA İNDİRECEĞİZ" DEDİ

Tarih : 2011-01-11 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır İli Merkez Köylerine Hizmet Götürme Birliği 2011 yılı ilk toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan, Iğdır Valisi Amir Çiçek “2011 yılında daha çok çalışarak köylerimizdeki sorunları en aza indireceğiz bunun gayreti ve çabası içindeyiz. Köylerimizin sorununu çözeceğiz." dedi.
Iğdır Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Iğdır Valisi Amir Çiçek, Vali Yardımcıları Hacı Uzkuç, Türker Çağatay Halim, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
2010 yılı KÖYDES projelerini değerlendiren Vali Amir Çiçek ”Iğdır Merkeze Bağlı Köylerimizde yol için 30, içme suyu için 23, sulama suyu için 2, ortak giderler için 4 olmak üzere 59 proje gerçekleştirdik. Amacımız 2011 yılında köylerimizdeki çalışmalarımızı daha da artırarak vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmek. Bu çalışmalarımızda muhtarlarımız bizlerin en büyük destekçisi olmalı muhtarlar köylünün sorununu daha iyi bilir. Bize hertürlü sorunu gelip iletmelidir. Şehirde ne varsa köydede o imkanlar olmalıdır. Bizler bunun gayreti içerisindeyiz." dedi.
Daha sonra 2010 yılı projeleri kapsamında yapılan çalışmalar ele alınırken 2011 yılı içerisinde gerçekleşecek yatırım teklifleri görüşüldü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.