BİRİKTİRDİKLERİ PARA İLE KİTAP OKUYACAKLAR

Tarih : 2011-01-15 / Kategori : Genel Haber

    Iğdır Özel İbrahim Avcı  İlköğretim Okulu, 'Paramı Biriktiriyorum, Kitabımı Alıyorum' kampanyası başlattı.
 

  Öğrenciler, kampanya ile yıl içerisinde  kendilerine hediye edilen kumbarada biriktirecekleri para ile kitap alıp okuyacak.
    Özel İbrahim Avcı  İlköğretim Okulu ve NT Mağazası'nın işbirliğiyle düzenlenen 'Paramı Biriktiriyorum, Kitabımı Alıyorum' kampanyası kapsamında öğrencilere kumbara hediye edildi. Öğrenciler kendilerine hediye edilen kumbaralardaki para ile NT Mağazalarından seviyelerine uygun kitap alabilecek.     İbrahim Avcı Okulu Müdürü İsmail Arabacı, projenin öğrenciler için çok faydalı olduğunu söyleyerek, "Öğrencilerimiz kendi biriktirdiği parayla kitap almanın tadını yaşayacaklar. Bu aktivite öğrencilerimizin daha çok kitap okumasını sağlayacak akabinde okuma alışkanlığı kazanmasını sağlayacak. Bu kampanyayı gerçekleştiren NT yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.
    Iğdır NT Yöneticisi Murat Karabıyık “Mağaza olarak yaptığımız bu kampanya ile öğrencilerin okuma sevgisini bir adım daha ileriye götürmeyi amaçlıyoruz” dedi.
          Okul Öğrencilerinden Bükra Aksoy ise “kumbaram da biriktireceğim para ile kendi isteğime göre daha güzel kitaplar alarak okuyacağım” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.