İLİMİZ TENİS KORTUNA KAVUŞTU

Tarih : 2011-01-17 / Kategori : Genel Haber

    Vali Amir Çiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün projelendirdiği ve İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen tenis kortunu törenle hizmete açtı. 
   

  İlimizde göreve başladığı ilk günden itibaren, şehrimizin sosyal, sağlık, kültür ve eğitim gibi her alanındaki sorunları ve eksikliği ile yakından ilgilenen Vali Çiçek, bir yeniliğe daha imza atarak İlimizin ilk tenis kortuna sahip olmasını sağladı. 
      Açılış töreninde konuşma yapan Vali Çiçek “Sizlerle birlikte bu güzellikleri yaşamaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Şehrimiz bir spor alanı daha kavuşmuştur. Artık gençlerimiz ve çocuklarımız tenis oynama imkanına sahiptir. Herkesin buralara gelmesini ve boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmesini istiyoruz. Bu yerlerin kullanıldığını görelim ki daha fazlasını yapmaya çalışalım. Sporla uğraşmak her açıdan çok faydalıdır.  Böyle yerler mutluluk, birlik ve dirlik duygularının pekişmesine vesile olur. Kortun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 
      Yapılacak hizmetlerin bunlarla kalmayacağını ifade eden Vali Çiçek “daha bir çok yeniliği hep birlikte yaşayacağız.” dedi. 
      Daha sonra dereceye giren sporculara Vali Çiçek tarafından kupaları verildi ve İlimizdeki amatör futbol kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.