Katili Bulana 20 bin TL ödül vereceğiz

Tarih : 2011-01-19 / Kategori : Genel Haber

  TRAFİK KAZASINDA ÖLEN SEMRA BAGLASAN İÇİN YAKINLARI 40. GÜNÜNDE AĞITLAR YAKARAK MEZARI BAŞINDA KATİLİN BULUNMASI İÇİN DUA ETTİLER

Iğdır’da  40 gün  önce meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Semra Baglasan’ın yakınları çarpıp kaçan araç sürücüsünün bulunmasını istediler.
     Semra Bağlasan’nın Ailesi ve yakınları bugün Iğdır Asri Mezarlıkta Mezarı başında ağıtlar yakarak katilin biran önce bulunmasını istediler.
        Semra Bağlasan’ın annesi Feride Bağlasan, ”Kızım öleli tam 40 gün oldu neden hala katili bulanamadı yoksa Devlet mi katili saklıyor. Burası istanbul değil Iğdır küçük bir yer neden 40 günde bulunamıyor. Kamera görüntüleri ve aracın parçaları olmasına rağmen katil 40 gündür dışarıda dolaşıyor. 2 küçük kızı ortada kaldı eşi Hamza Mısırlı’da çalışmıyor işsiz, katili bulun ki acımız biraz dinsin.  Katili bulana 20 bin TL ödül vereceğiz yeter ki bu olayla bilgisi olanlar bize haber versin.” dedi.
        Eşinin Mezarı başında konuşan Hamza Mısırlı, "Kazada karım Semra'yı kaybettim. Kızlarım 4 yaşındaki Aleyna ve 2 yaşındaki Sevda da annesiz. Şimdi iki çocuğumla perişan haldeyim. Onlara bakacak kimse olmadığı için işe gidemiyorum. Çocuklarıma anne sevgisini kim verecek? Eşimin ölümüne neden olan sürücünün bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.
     Bilindiği gibi  Merkeze bağlı 14 Kasım Mahallesi'nde 23 yaşındaki Semra Baglasan, 40 gün önce  karayolu kenarında yürürken plakası  tespit edilemeyen bir otomobil çarpmış  ve kaçmıştı. Semra, kaza yerinde yaşamını yitirmişti. Semra’nın eşi iki kez kazanın olduğu yerde Lastik yakarak anayolu trafiğe kapatmıştı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.