MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ABDULSELAM TALUK ATANDI

Tarih : 2011-01-20 / Kategori : Genel Haber

     Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü  olarak atanan Abdulselam Taluk görevine başladı.
    

Daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminde projeler il koordinatörü  olarak çalışan Abdulselam Taluk “Iğdır ilinde yerleşik proje kültürünü oluşturmamız gerekmektedir. Iğdır da eğitim alanında yapacağımız projeler ile eğitim seviyemizi olması  gereken seviyeye getirmek için çalışacağız.
    Bunu başarmak için ilimizde eğitim alanında bilimsel araştırmalar yaparak problemleri tespit edileceğiz.
    Tespit edilen problemler için gerekli çözümleri üretip en kısa sürede okullarımıza yansıtacağız.
     Ayrıca okullarımızın Ulusal Ajans ve Diğer hibe projelerine başvuru yapabilmeleri için elimizden geleni yapacağız.”  dedi.
    2001 yılında Iğdır  İlinde öğretmenlik görevine başlayan Abdulselam Taluk 2007 yılından beri İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde projeler il koordinatörü olarak çalışmaktaydı. Proje hazırlama ve izleme değerlendirme, MÇY Eğitimi, Hibe programları  ve Sodes Projelerinde konusunda uzman olan ve ilimizde ilk defa Hizmetiçi Eğitim Enstitülerinde eğitim veren Şube Müdürü görevine başladı.
    İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy “daha önce müdürlüğümüz bünyesinde başarılı projelerle Eğitim  Öğretime katkıda bulunan Şube Müdürümüz Abdulselam Taluk’ un eğitimle ilgili yeni projelerle ilimize katkıda bulunacağını  söyledi.” Milli Eğitim Müdürü Aksoy, eğitim camiası adına Şube Müdürü yeni görevinde başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.