Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Armağan Basın ve Partililerle Yemekte Bir Araya Geldi

Tarih : 2011-02-19 / Kategori : Genel Haber

 Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Armağan Basın ve Partililerle Yemekte Bir Araya Geldi

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ömer Armağan, Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde aday adayı olduğunu açıkladı.

        Armağan, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli dostlar;   İlk kez Ak Parti’den siyasete adım attım. Iğdır’ın Ak Parti’den milletvekilinin olmadığı bir dönemde il başkanlığı görevini yürüttüm. İl Başkanlığım döneminde Iğdır’a yapılan birçok hizmetin temellerinin atılmasına öncülük ederek programlara alınmasını sağlandım. Bunlardan Iğdır Üniversitesi, Iğdır Havaalanı, Organize Sanayi Bölgesi, Kars-Iğdır-Nahcıvan-İran Demir yolu, Doğal gaz, Duble yollar, Toki konutları, Ünlendi barajı,  Bütün köylerimizin yol su hizmetleri, Kültür Sarayı binası, Fen lisesi ve Anadolu liseleri, Sağlık Ocakları ve Öğretmen lisesini sayabiliriz. Benim referanslarım Partim ve Iğdır halkının teveccühü ile İl başkanlığım ve siyasi işler başkanlığım sürecinde ilimiz için yaptığım hizmetlerdir. Dünya lideri sayın Başbakanımızın önderliğinde milletvekili aday adayı olarak Iğdır’ımıza ve ülkemize hizmete talibim.  
Özgeçmişim:  1964 yılında Iğdır merkeze bağlı  Yüzbaşılar köyünde dünyaya geldim. İlkokulu köyde, Ortaokul ve Lise tahsilimi Iğdır’da tamamladım. Daha sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi bölümünden mezun oldum. Erzurum, Kars ve Iğdır Devlet Su işleri (DSİ)’de 10 yıl mühendis olarak kamu hizmetinde bulundum.1999 yılında kendi isteğimle bu görevimden istifa ederek ticarete atıldım. Halen faaliyette olan “Armağan Eczanesi” ve Ankara’da kurduğum, İthalat-İhracat şirketiyle iştigal ettim. Daha sonra devraldığım Temsaş Ltd. Şti. adı altında faaliyet gösteren alış veriş merkezinin halen işletmeciliğini yapmaktayım. 2005 yılında Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından Iğdır Ak Parti İl Başkanlığına atandım. 2006 yılında Iğdır Ak Parti Olağan İl Kongresinde il başkanlığına seçildim. 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa ettim. 2010 yılında yapılan Ak parti Olağan il Kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak il yönetimine seçildim. İl kongresinden sonra siyasi işlerden sorumlu Iğdır il Başkan Yardımcılığı görevinde yer aldım. 15 Ocak 2011 tarihinde bu görevimden istifa ederek 12 Haziran’da yapılması beklenen milletvekili genel seçimlerinde Iğdır’dan Milletvekili aday adayıyım.

Facebook Beğenenler

  1. HABERCİ 2011-02-19 17:41:36

    Ömer bey İl Başkanlığı yaptığı dönemde çok başarlı çalışmalar yaptı, başta duble yollar okullar sağlık ocağı hava alanı doğalgaz ve benzer bir çok projeyi yaptı yada yapılamsı için ön ayak oldu herkese eşit davrandı. 2007 seçimlerinde milletvekili olmayı hakketmesine rağmen akparti aile güneri gösterdi ve günerde hazır lokmaya kondu,

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.