Vali Amir Çiçek'in 18 Mart Şehitler Günü Mesajı

Tarih : 2011-03-18 / Kategori : Genel Haber

Huzur ve güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize olan şükran ve minnet duygularımızı ifade etmenin hüznünü yaşıyoruz.

Aziz Şehitlerimiz şunu hissetmelidirler ki; mukaddes vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanetimiz olarak muhafaza edilecektir.
Aziz Şehitlerimiz; Sizler şahadet mertebesine ulaştıktan sonra unutulmaz kahramanlar olarak milletimizin kalbine gömüldünüz. Geride bıraktığınız anne-baba, eş ve çocuklarınız sizlerin milletimize emanetleridir. Canlarınızı feda ederek, bizlere vatan olarak bıraktığınız topraklar üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacak, kutsal bayrağımız ebediyen semalarda dalgalanacaktır.
Bunun teminatı, her gün gelişip, güçlenen, bölgesinde ve dünyada bir güç ve denge unsuru olan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizdir.
Değerli Şehit Aileleri; Şehitlerimiz devlet ve milletimiz adına üstlendikleri görevlerinde engin sorumluluk anlayışıyla canlarını feda etmekten kaçınmamışlar, kutsal dinimizce de en yüce makam olan şahadet mertebesine ulaşmışlardır. Şehitlerimizin bu özverileri, Türk Milletini tarihin her döneminde büyük ve güçlü kılmıştır.
Halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde Büyük ATATÜRK’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti onun gösterdiği hedeflerde ilerleyerek dünyanın güçlü bir ülkesi olarak sonsuza kadar yaşayacaktır. Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, Cumhuriyetimizin tüm değerleriyle korunması ve yaşatılması için canlarını ortaya koyan tüm kahraman gazilerimizi minnetle,  şehitlerimizi de saygı ve gönül borcuyla bir kez daha anıyor,  sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Amir ÇİÇEK
Iğdır Valisi

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.