2. Dönem Huzur Toplantısı Polis Haftasında Yapıldı

Tarih : 2011-04-07 / Kategori : Genel Haber

2. Dönem Huzur Toplantısı Polis Haftasında Yapıldı

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik büro amirliği tarafından yapılan 2011 yılı ikinci huzur toplantısı yapıldı.

Iğdır Nuh Nebi Camii bahçesinde yapılan huzur toplantısına Iğdır Valisi Amir Çiçek, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Huzur toplantısında Toplum destekli polis tarafından vatandaşa polis şapkası dağıtıldı.
Huzur Toplantısının açılış konuşmasını Iğdır Valisi Amir Çiçek yaparak şunları söyledi: ”Her dönem muhtarlarla yapılan huzur toplantısında vatandaşı da görmek istedik.   Vatandaşımızın sorunlarını yakından görerek kendi ağızlarından duymak istedik. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Sizlerin sorunlarını çözmek için bu toplantılara kurum müdürlerimiz de katılıyor. Amaç  vatandaşımızın sıkıntılarını çözmek.Benim Vatandaşım başı sıkıştığında bir sorununu çözmek için bana gelecek benim kapım herkese açıktır. Herhangi bir kuruma giderseniz sizlerin sorunlarını çözmek zorundadır. Yok kapıyı kapatır ‘git işine’ derse benim vatandaşıma, bana söyleyin ben gereğini yaparım.    Siyasisi, köylüsü, esnafı benim vatandaşımdır. Ayrım yapmam selamımı veririm. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım, biz birlik ve beraberlik içerisinde olursak çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz olmaz.” dedi.
Vatandaşa seslenen Vali Çiçek, “Kız çocukları ve erkek çocukları, gerekirse hanımlarımızı okutalım cahil kalmasınlar.
Eğitim bu toplumun gelişmesi için şarttır. Bunun için kız erkek ayırt etmeden çocuklarımızı okutalım. Cahil olmayalım” dedi.
Daha sonra konuşan Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, “Iğdır Emniyet müdürlüğü olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olacağız.” şeklinde konuştu.
Toplantı  vatandaşların Mahallelerde ki alt yapı, yol, su gibi sorunlarını dile getirmeleriyle  devam etti.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.