166. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Tarih : 2011-04-08 / Kategori : Genel Haber

166. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Emniyet Teşkilatı; Vatanın bütünlüğüne, Milletin bölünmezliğine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına gelebilecek her türlü tehdit ve saldırılara karşı koyma, vatandaşın ırz, can ve mal güvenliğini sağlama, yurtta emniyet ve huzur ortamını koruma görevlerini en seri şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindedir.

Türk Polisi mesleğe girerken ettiği yemine sadık kalarak, canını feda etmekten çekinmeksizin, büyük bir feragat örneği gösterip bu kutsal görevini ifa etmenin şeref ve gururunu yaşamaktadır.
Şanlı geçmişini, suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılığını çağın gereklerine uygun oluşumlar ve toplam kalite gibi yeni yönetim anlayışları ile birleştirilerek halka hizmet aşkıyla olağanüstü bir gayret sarf eden Türk Polis Teşkilatı gelecekte de aynı kararlılıkla çalışmalarına artan bir hızla devam edecektir. Teşkilatımızın Polis – Halk ilişkilerini geliştirmesi, halkımızın en üst düzeyde desteğinin sağlanması hedeflerimizin başında gelmektedir. Bu konudaki hareket noktamız ise, Polisin, halkına hizmet için var olduğu gerçeğidir. Emniyet Teşkilatımız, vatandaşlarımıza en çağdaş ve en seri polisiye hizmetleri sunabilmenin gayreti içerisindedir.  Polis Devletin vitrinidir. Sokaktaki insanlarımız sizlerin şahsında Devleti görür. Bu itibarla Devletin güler yüzünü ve sevecenliğini gösterme öncelikli görevimizdir. Sizler asil ve şerefli görevlerinizi yerine getirirken daima Atatürk İlkelerinin ışığında hür ve demokratik sistemin gereklerine uygun olarak hareket etmeyi, yansızlık ve eşitlik ilkelerini ayrım gözetmeden uygulamayı kendinize şiar edininiz ve daima haklının yanında haksızın karşısında olunuz.
Değerli Iğdırlılar; Türk Polisi var oldukça yarınlara huzurla ve güvenle bakacaksınız. Bizler canımız pahasına da olsa milli güvenliğimize ve bölünmez bütünlüğümüze musallat olan şer güçlere dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de asla müsaade etmeyeceğiz. Bu konudaki kararlılığımız bu vatan için Çanakkale de, Dumlupınar da ve daha nice savaşlarda canlarını veren atalarımıza ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz bir ah de vefa olduğu gibi gelecek nesillere ve sizlere karşı en kutsal görevimizdir. 
Teşkilatımızın 166.Kuruluş Yıl dönümü münasebetiyle; Vatan, millet ve bayrak sevgisi uğruna canlarını veren  aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnet ve şükranla anıyor, İlimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, omuz omuza birlik ve beraberlikle üstün görev anlayışı içerisinde yılmadan hizmet etmeye çalışan tüm meslektaşlarımın ve aile efradının, şehitlerimizden bize emanet kalan dul ve yetimlerinin, uzun yıllar feragat ve fedakârlıklarla hizmet vererek emekliye ayrılmış meslektaşlarımızın ve görev malullerimizin, 166. kuruluş yıldönümlerini kutlar, sevgilerimi sunarım.

Cemil TONBUL
İl Emniyet Müdürü

1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.