Gençlik Mrkezimiz Ödülleri Topladı

Tarih : 2011-04-21 / Kategori : Genel Haber

Gençlik Mrkezimiz Ödülleri Topladı

Gençlik ve Spor Genel müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programı kapsamında 16-17 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya ilinde yapılan Gençlik merkezleri arası Halk Oyunları yarışmasında İlimiz Gençlik merkezi 13-17 yaş grubu halay kategorisinde otantik ödülü, 13-17  yaş grubu stilize kategorisinde jüri  özel ödülü ve 18-24 yaş grubunda en iyi performans ödülünü aldılar.

İl Müdürü M.Metin ÖZEN “ Bu yılda Antalya ya 55 kişilik Halk Oyunları ekibimizle çıkartma yaptık.  İlimiz kültürünü tanıtmanın yanında ödülleri de toplayarak Iğdır Gençlik Merkezinin adını altın harflerle yazdık. Grup müsabakalarında başarıyla çıkan ekiplerimizden haziran ayında yapılacak finallerde Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz. Çalışmalarımıza Gençlerimiz için,  Gençlerimizle  el ele sürdürmeye devam edeceğiz. 
İL MÜDÜRÜMÜZE  ASKF  İL BAŞKANLIĞINDAN PLAKET
İlimizde Spor adına yaptığı çalışmalardan ve Amatör spora verdiği destekten dolayı İl Müdürü M.Metin ÖZEN’ e Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Filit Yıldırım tarafından ilimizde oynan Bal Ligi Play of maçının devre arasında yapılan törenle plaket takdim edildi. İ
l Müdürü M.Metin ÖZEN yaptığı açıklamada, “spor bizim işimiz ve biz işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz, spor adına yapılan her şeyin arkasındayız. İlimizde sporu iyi yerlere getirme çabasındayız. Bende Kurumum adına bizlere verilen bu değerli plaket için Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Filit Yıldırım’a teşekkür ederim.” dedi.



Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.