Emniyet Müdüründen Basına Yemek

Tarih : 2011-05-12 / Kategori : Genel Haber

Emniyet Müdüründen Basına Yemek

EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK KIZILAY; “EMNİYET TEŞKİLATIMIZ SEÇİME HAZIR”

Bir süre önce Iğdır Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Kızılay, Iğdır’da bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarına yemek verdi.

Polis evinde verilen yemekte konuşan Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, “Seçim tedbirlerimizi almış durumdayız 15 mayıstan itibaren de polisteki bütün izinleri kaldırarak huzurlu bir seçimin olması için her yerde olacağız arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapacaklar” dedi.
12 haziran da yapılacak olan seçimde alınan tedbirleri anlatan ve sorular cevaplayan Kızılay şunları söyledi: ”Iğdır güzel bir il halkı Iğdır’ı düşünen vatanı milleti için bir şeyler yapabilir mi diyen bir düşünceye sahip bu da sevindirici bir olay. Her kesimden insanlarla birlik ve beraberlik içinde Iğdır’da huzuru sağlayıp ilimizi en iyi seviyeye çıkaracağız. Seçim tedbirlerimiz tamam İlde daha yoğun olan bölgelerde hem sivil hem de resmi ekiplerimiz devriye gezecek. Sivil ekiplerimiz çeşitli meslek gurubu kimliği ile yoğun bölgelerde çalışacak meydana gelebilecek olan olumsuzluklara anında müdahale edecekler. Seçim günü her sandık bulunan yerde tedbirimizi alacağız.Sandıklara eskiden 100 metrede duruyorduk şimdi 15 metrede polis arkadaş olacak sandık başkanı ve müşahit çağırdığı anda anında müdahale edebilecekler.Önleyici tedbirlerimiz en hassas noktada olacak. Şu anda herhangi bir tatsızlık yoktur. Geçmiş seçimlerden ders alarak her konuyu eksikliği bu seçiminde gidermiş olacağız.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.