Basketbol Milli Takım Aday Kadrosuna 3 Iğdır'lı Sporcu Çağrıldı

Tarih : 2011-05-14 / Kategori : Genel Haber

Basketbol Milli Takım Aday Kadrosuna 3 Iğdır'lı Sporcu Çağrıldı

2013 yılında Basketbol Yıldızlar Avrupa Şampiyonaları’nda mücadele edecek 1997-1998 doğumlu oyunculardan kurulacak Yıldız Milli Takım’ın belirlenmesi için Iğdır’dan 3 sporcu çağrıldı.

Iğdır’da ilk defa Basketbol Milli kampına çağrılan 3 Iğdırlı kız basketçiler  Basketbol Antrenörü Ömer Ataş ile birlikte kampa gittiler.
Gençlik Spor  İl Müdürü M.Metin Özen sporcuları yolcu ederken yaptığı konuşmada “İlimizde bir ilk daha yaşıyoruz 2013 yılında oynanacak olan Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonaları hazırlıkları kapsamında 1997-98 doğumlu sporculardan oluşacak kadronun Erzurum merkez bölge tarama sonuçlarına göre belirlenen aday adayı sporcular, 13-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Malatya’da kampa girerek, Milli Takım antrenörleri eşliğinde çalıştırılacaklardır. Milli Takım kampına 3 kız sporcumuz katılacak kızlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 
Milli Takım Kampına Çağrılan Sporcular Gamze Düğer, Ecem Sevilmiş,Gölge Göktürk,  Esmanur Düger  ”Hedefimiz Milli takım kadrosuna girmektir, bunun için ne gerekiyorsa yapcağız” dediler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.