Aralık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Tarih : 2011-05-14 / Kategori : Genel Haber

Aralık Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

Iğdır’a bağlı  Aralık ilçesi Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu dikiş nakış kursu sergisini törenle açtı.

Açılış törenine Iğdır Valisi Amir Çiçek, Eşi Hülya Çiçek, Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Defterdar Mehmet Durusoy, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ve diğer daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Aralık  Lisesi Çok amaçlı salonda açılan serginin açılışını yapan Iğdır valisi Amir Çiçek, ”sergide emeği geçenlere teşekkür ederek, Daha çok kurs açalım daha çok genç kızımız kadınımız faydalansın.Okuma yazma kurslarına ağırlık verelim.kadınlarımız okuma yazma öğrensinler  Okuma yazma bilen bir anne çocuğunu daha bilinçli olarak yetiştirecektir. Bayanlarımızın hem meslek öğrenmeleri hem de meslek sahibi olmaları açısından bu kurslarımızın önemi büyüktür. Bizler bu gibi kurs ve sergilerimizi her zaman destekliyoruz” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Şahin ”2010-2011 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Aralık genelinde açılan kurslara  büyük ilgi gösterildiğini talep gelmesi halinde çok çeşitli alan ve konularda yeni kurslar açılabileceğini belirtti.                   
Kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceleyip bilgi alan vali Amir Çiçek ve beraberindekiler, kursiyerlerle hatıra fotoğraf çektirdiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.