Sinan Oğan Halkın Arasında...

Tarih : 2011-05-30 / Kategori : Genel Haber

Sinan Oğan Halkın Arasında...

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SİNAN OĞAN  GAZETEMİZ YAZARI SERDAR ÜNSAL’IN KIZININ NİŞAN YÜZÜKLERİNİ TAKTI

NİŞANLI ÇİFTLERE” İNŞALLAH IĞDIR’IMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN ÇOKCA ÇOCUKLARINIZ OLUR. MUTLULUKLAR DİLİYORUM” DEDİ.

                 MHP Iğdır Milletvekili adayı Sinan Oğan her gittiği yerde, toplantılarda büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Sinan Oğan, Gazeteci ve gazetemiz yazarlarından Serdar Ünsal’ın kızının nişan yüzüklerini takarak Selcen ve Aytaç çiftlere mutluluklar diledi. Sinan Oğan, Bahu düğün salonunda aile arasında yapılan nişan töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: ”Bu mutlu günde burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum.  Çünkü benim yetişmemde bugüne gelmem de  büyük emeği olan ilkokul öğretmenim saygıdeğer dostum Serdar Ünsal’ın mutluluğunu paylaşıyorum. Diğer hocalarımın da emeği çok fakat Serdar beyin ki farklı.
              Ben burada bir siyasetçi olarak değil aileden biri olarak buradayım. Kendisine teşekkür ediyorum. Bugün burada yeni bir ailenin temelleri atılıyor.
                Kendilerine mutluluk diliyorum. Birbirlerine saygılı olarak, hoşgörülü olarak bakmalarını diliyorum. Iğdır’a sık sık gelin Iğdır’ımız çok güzeldir. İnşallah Iğdır’ımız için çok önemli olan çokca çocuklarınız olur. Mutluluklar diliyorum.” dedi.
              Daha sonra Sinan Oğan arkadaşlarıyla birlikte “Hoş gelişler ola oyununu oynadı. Nişanda herkesle görüşen Sinan Oğan büyük ilgi görerek giderken ayakta alkışlandı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.