MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Aras'ta MHP Saflarında Çalışmaya Başladı

Tarih : 2011-05-30 / Kategori : Genel Haber

MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Aras'ta MHP Saflarında Çalışmaya Başladı

AHMET ARAS, ”12 HAZİRAN AKŞAMI IĞDIR’IMIZ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAĞIZ.” DEDİ

                MHP Milletvekili aday adaylarından Ahmet Aras ve Iğdır’ımızın Aksakallarından Hacı Feridun Aras tüm yakınlarıyla birlikte MHP seçim bürosunu ziyaret ederek Milletvekili adayı Sinan Oğan’a başarılar dileyip kucaklaştılar.
                İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Cahit Erol, “Bizler bu kalabalık coşku içinde çok mutlu olduk. Bu seçimden MHP olarak zaferle çıkacağız.  Davamıza gönül veren herkes Ahmet Aras gibi yanımızda olmalı. Yıllardır Iğdır’a hizmet eden Aksakalımız Hacı Feridun amcanın buraya gelmesi, destek vermesi bizim için mutluluktur. Buda gösteriyor ki yediden yetmişe Iğdırlının birlik beraberliğe ihtiyacı vardır.Buda bu seçimde gerçekleşecektir” dedi.
                Kalabalık bir vatandaş topluluğu ile seçim bürosuna gelen Ahmet Aras, yaptığı konuşmada biz her zaman MHP’nin yanında olduk her zamanda olmaya devam edeceğiz.
                Iğdır’ımızla hareket etmek şereflerin ve mevkilerin en üstünüdür.Zira bugün başta yüzlerce yıllık Türk yurdu Iğdır olmak üzere ülkemiz zor şartlar içinde kıvranmakta ve bir dar boğaza doğru itilmektedir.Bu şartlarda Türk milliyetçilerinin uyanık olması saflarını sıkı tutması gerekir. Bu nedenle bu toprakların havasını soluklayan ekmeğini aşını yiyen yediden yetmişe tüm Iğdırlıların yeniden bir silkinişle ve kendisine gelmesinde her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır.Birliğimizi, İriliğimizi ve diriliğimizi kayıp etmeyelim.Unutmayalım halkımızın birliği, İriliğinin bütünlüğü ise  zaferin işareti olacaktır. Hiçbir bahane, hiçbir gerekçe bugünkü hassas ve çetin günlerde herhangi bir kişinin zarar verici tavır ve düşünce içerisine girmesine ve Iğdır’ın geleceğine zarar vermesini haklı kılamaz. Kendisini vazgeçilmez insan, menfaatlerinide hedef yapanlar asla Milliyetçi ve vatansever olamazlar. Umursamaz bir tavırla başka yerlerde gezen Ülkücüyüm diyenleri unutmayın ki şehit ve öksüzlerimizin ahı tutar. Iğdırlılar MHP çatısı altında toplanmalı“ dedi.
             “Her zaman partimizin yanında olan Ahmet Aras beyin seçim çalışmalarımıza aktif olarak katılarak çalışması bizi mutlu, Iğdır’da gözü olanları mutsuz etmiştir.” Diye söze başlayan Sinan Oğan, Büyüğümüz Hacı Feridun Aras ve diğer büyüklerimizin burada olması bazılarını rahatsız etmiştir. Bu manzara hainleri üzmüş Iğdır üzerinde oyun oyunlarını bozmuş, Iğdır sevdalılarını sevindirmiştir. Bu birlik ve beraberlik Iğdır halkının daha da bütünleşmesine kenetlenmesine yol açmıştır. Bu birlik, dirilik bir olma, gaflet içinde olanlara ders olmalıdır. Iğdır üzerinde oyun oynayanlar iki dönem seçimi kaybetmemize neden olanlar hala oyunlarını sürdürüyor. Fakat Iğdırlı hiçbir zaman bu oyunlara gelmeyecektir. Bu sefer birlik beraberliğini göstererek şer odaklarına gereken dersi verecektir. Bu destek bizi daha çok çalışmaya itecektir.  Bu desteğinizle Iğdır’a MHP’ye verdiğiniz desteğin manası çok büyüktür. Burada bulunmanız Iğdır’da birliği daha çok artıracaktır Birliği sağlayacaktır. Biz Iğdır’ın birliğinden yanayız.Bunu hep söyledik. Bugün bu manzara birlik MHP’de Iğdır’da oynanan oyunları bozdu. Verdiğiniz desteye teşekkür ediyoruz.“ şeklinde konuştu.
MHP aday adaylarından Enver Türkoğlu da “Iğdır iki seçimde bir olmamanın cezasını acısını yaşadı.12 haziran seçimi birlik ve beraberliğin pekiştiği bir seçim olacaktır. Hep beraber çalışalım herkes çevresinde saha çalışması yapsın.“ şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

  1. H.MEMET KAVZA 2011-05-30 08:46:33

    S A NOKTA NIN BIRAKILDIĞI AN İŞTE DESTEK BUDUR GERÇEK VATAN INI SEVEN VATAN MİLLET İNİ SEVEN MİLLİYETİNİ AYAKLAR ALTINDAN KURTARIP ÇAĞDAŞ MEDENİYET MUASSIR SEVİYYE ÇIKARAN BAŞTA HACI FERİDUN ARAS AMCA YA VE BÜYÜK AİLE SİNE ŞÜKRAN LARIMI SUNAR VE TÜM IĞDIR LI HALKIMIZI MHP ÇATISI ALTINDA TOPLANMASINI HALKIMIZIN YÜCE GÖRÜŞ VE TEVECÜD LERİNİ RABBİM DEN TEMENNİ EDERİM BU ÇATI ALTINDA TOPLANMAYANLAR FIRSATI KAÇIRMASIN SONRA PİŞMAN OLUP TA AH KEŞKE LERE DÜŞMEYELİM Her partide, her toplulukta, her zümrede benlik duygusu taşıyan bir dünya insan vardır. Benlik düşüncesinin olduğu yerde, ne inanç kalır, ne birlik kalır, ne de toplumsal hareket kalır…selam dua ile

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.