"Gençlik ve Eğitim" Konulu Bir Konferans Düzenlendi

Tarih : 2011-05-31 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Müftülüğü işbirliği ile “Gençlik ve Eğitim” konulu bir konferans düzenlendi.

            İl Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa; Vali Amir Çiçek, Defterdar Mehmet Durusoy, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, kurum müdürleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
           İl Müftüsü Cüneyt Kulaz ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhakim Yüce tarafından yapılan açılış konuşmaları yapıldı.
Vali  Amir Çiçik yapmış olduğu konuşmada gençlerdeki maneviyat eksikliğine dikkat çekerek, gençlerin her alanda eğitim almaları gerektiğini ifade etti. Çiçek, konuşmasında “Bu bağlamda eğitimin her alanında yıllarını vererek hizmet etmiş iki değerli hocamız İlimize gelerek, gençlerimize faydalı olacağına inandığımız bilgileri birazdan sunacaklar.
Umarım konferansımız amacı doğrultusunda burada bulunan herkese faydalı olacaktır.” dedi. 
          Vali Çiçek konuşmasının sonunda programı hazırlayan Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi görevlileri ile İl Müftülüğü çalışanlarına teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Emekli Öğretim Üyesi Şakir Ergin ile Yök Eski Üyesi Prof. Dr. Halis Ayhan tarafından “Gençlik ve Eğitim” konulu konferans verildi.
Programda ayrıca Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi de sunuldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.