Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Öğrencilerinin Hazırlamış Olduğu Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı

Tarih : 2011-06-27 / Kategori : Genel Haber

Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Öğrencilerinin Hazırlamış Olduğu Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı

          Özel Mavi Derya Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü  Öğrencilerinin  hazırlamış olduğu Resim sergisinin açılışını Karakoyunlu İlçesi Kaymakamı Esengül Korkmaz  Çiçekli, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy yaptı.

          Şube Müdürü Halis Erdoğan, Şube Müdürü Çetin Örs, Şube Müdürü İzzet Akgün, Öğrenciler ve Veliler katıldı.
            Program Öğrencilerin yaptığı çalışmalarıyla sergilemesinden sonra türkülerin söylenmesi ile başladı.
Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz  Çiçekli  tarafından yapıldı. Kaymakam Çiçekli konuşmasında engelli öğrencilerin sergilemiş oldukları çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getirdiler ve engelli çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.
            Daha engelli öğrenciler tarafından yapılan resimlerin sergi alanını gezdiler ve kurumla ilgili bilgileri kurum yetkililerinden aldılar.
             Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, konuşmasında herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak onun için engelli çocuklarımız için çalışmaları yakından takip etiklerini dile getirdiler.
Kurum ile ilgili sorunlar hakkında kurum idarecilerden bilgiler aldı ve sorunların çözüm aşamasında eğitim camiası olarak ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını vurguladı ve programda emeği geçen herkese teşekkür dileklerini ileterek kurumdan ayrıldı.
               Resim sergisinin açılışına Karakoyunlu İlçesi Kaymakamı Esengül Korkmaz  Çiçekli, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Şube Müdür Halis Erdoğan, Şube Müdürü, Çetin Örs, Şube Müdürü İzzet Akgün, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.