Deniz Müzik Sanat Evi 2. Şubesinin Açılışını Yaptı

Tarih : 2011-06-29 / Kategori : Genel Haber

Deniz Müzik Sanat Evi 2. Şubesinin Açılışını Yaptı

Iğdır merkezde Deniz Müzik Sanat Evi Müzik  severlerin hizmetine açıldı

              28 Haziran 2011 Salı günü Vali konağı yolu üzeri Topcular mahallesi Zehra market karşısında açılış kokteyli ile hizmete giren Deniz Müzik Sanat Evi müzik severlere kapılarını açtı.
                Deniz Müzik Sanat Evi’nin Açılışını Iğdır Deftardarı Mehmet Durusoy yaptı. Deniz Müzik Sanat Evi’nin Açılışına Iğdır Deftardarı Mehmet Durusoy ve bir çok davetli katıldı.  Durusoy, “Deniz Müzik ve Sanat evinin açılması Iğdır’da olan bir eksikliği gidermiş oldu. Müzik evinin açılması müzik severlere açılan bir kapı olduğunu” belirtti.  Durusoy,  Bu iş yerini açarak Iğdır’a faydalı bir hizmet getiren Deniz Yurdabak ve Ailesine teşekkür etti.
             Kokteyl’de kısa bir konuşma yapan Deniz Müzik Sanat Evi sahibi genç girişimci Deniz Yurdabak, Iğdır’da gerçekten böyle bir yere ihtiyaç olduğunu vurgulayarak; “Benim gibi genç arkadaşlar buraya gelerek bizlerden müzik eğitimi alabilir, müzik aksesuarı satın alabilir.” dedi.
            Deniz Müzik Sanat Evi’nin müzik severlere büyük katkıları olacağını ifade eden Deniz Yurdabak “Iğdır gençliği sanata ve müziğe çok yatkın, bu nedenle tüm ihtiyaçlarını Deniz Müzik Sanat Evin’den karşılayabilirler. İlgili oldukları müzik dalında müzik eğitimi alabilir, gerekli müzik aletlerini buradan temin edebilir.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

  1. DENİZ MÜZİK SANAT 2012-02-15 08:17:04

    deniz sanat evi düzenlediği kurslarlada farklılığını kotumaya devam ediyor<br /><br />kurslar<br />klasik gitar, pop gitar, flemenko gitar, elektro gitar, keman, yanflüt, piyano, ney, ritm, klarnet, ud, güzel sanatlar lisesi ve fakülteleri hazırlık , konservatuvar hazırlık kursları...<br /><br />dünya markaları da deniz müzik sanat evinde<br />valencia, cort, ibanez, yamaha, laguna , camps, clariss, maxtone, cremonia, tama, rodriguez, vb. markaları ve kendi yaptırdığımız türk müzik aletleri(bağlama, hubb klarnet vb.)<br /><br />telefonlarımız<br />0476 226 25 25<br />0 505 526 22 52<br /><br />facebookta bize ulaşmak için <br />arama bölümüne Iğdır-Deniz Sanat Evi yazmanız yeterli<br />saygılarımızla

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.