Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 12 İldeki 19 Taşınmazı Satışa Çıkarıldı

Tarih : 2011-06-30 / Kategori : Genel Haber

            Türkiye Şeker Fabrikaları A Türkiye Şeker Fabrikaları A. Ş. 'nin mülkiyetine ait, 12 ilde bulunan toplam 19 taşınmaz satış yöntemiyle ihale edilecek.

             Türkiye Şeker Fabrikaları A. Ş. 'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre; Türkiye Şeker Fabrikaları mülkiyetine ait, Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara, Aksaray, Bilecik, Kahramanmaraş, Erzurum, Tokat, Bursa'da bulunan toplam 19 varlığı satış yöntemiyle ihale edecek. İhaleler kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "Pazarlık Usulü" ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonu'nca gerekli görülmesi halinde ihaleler pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile ve açık artırma usulü ile sonuçlandırıla bilecek. Toplam 19 taşınmazın geçici teminat bedeli 459 bin 500 TL olarak, tanıtım dokümanı ve şartname bedeli bin 900 olarak belirlendi.
             Satışa konu gayrimenkullerin Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara'da yer alan taşınmazlar için, ihale şartları belgesinde belirtilen hususlar da dikkate alınarak hazırlanacak tekliflerin en geç 1 Ağustos saat 10. 00'a kadar, Aksaray, Bilecik, Erzurum ve Kahramanmaraş illerindeki taşınmazların 3 Ağustos en geç saat 10. 00'a kadar, Tokat ilindeki taşınmazların ise 5 Ağustos en geç saat 10. 00'a kadar Türkiye Şeker Fabrikaları A. Ş. Genel Müdürlüğü Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü Mithatpaşa Cad. No: 14 Yenişehir/Ankara adresinde olacak şekilde teslim edilecek. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Tekliflerin alınmasının ardından ihale başlayacak. Teklifler iadeli - taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale şartları belgesinde belirtilen ihale saatine kadar Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğüne ulaşması şart olacak. İhaleye katılmak için öncelikle ihale şartları belgesinin satın alınacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.