Kurtuluş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Tayini Çıkan Arkadaşlarına Veda Yemeği

Tarih : 2011-07-02 / Kategori : Genel Haber

Kurtuluş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Tayini Çıkan Arkadaşlarına Veda Yemeği

           Iğdır merkeze bağlı Kurtuluş İlköğretim okulunda görev yaparken başka illere ve okullara tayini çıkan müdür ve öğretmenlere veda yemeği düzenlendi.

             Bir lokantada düzenlenen veda yemeğinde konuşan okul öğretmenlerinden Oğuz Çalışkan, ”Yıllardır aramızda çalışan öğretmen arkadaşlarımız ve 2 yıldır müdürlüğümüzü yapan arkadaşımız Arif Işık bey’in tayini çıkmıştır. Arif Işık ve diğer öğretmen arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Kendilerini özleyeceğiz.” dedi.         Kurtuluş ilköğretim okulu müdürü iken Betsi Aydeniz Kız meslek lisesi müdürlüğüne atanan Arif Işık’ta ”Bu veda yemeğini tertip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. iki yıl beraber çalıştık el birliği içinde okulumuz en iyi seviyeye çıkardık. Bunda sizlerin büyük emeği var. Müdürlüğüm süresince istemeden de olsa bazılarınızı kırmış olabilirim hakkınızı helal ediniz. Kız meslek lisesinde de olsam her zaman sizlerle beraberim kapım hepinize açıktır.
Bu ince düşüncenizden dolayı bu yemeği tertip eden ve katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra tayini çıkan diğer hocalar da duygu ve düşüncelerini aktardılar. 8 yıldır Kurtuluş ilköğretimde matematik öğretmenliği yapan ve tayini İstanbul’a çıkan Gülçin Yeşil de gözyaşlarını tutamadı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.