Şehit Türkler Anıt ve Müzesine 2000 Adet Çiçek Dikildi

Tarih : 2011-07-02 / Kategori : Genel Haber

Şehit Türkler Anıt ve Müzesine 2000 Adet Çiçek Dikildi

Iğdır Üniversitesi, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Iğdır’da bulunan Şehit Türkler anıt ve müzesine 4 çeşit 2000 Adet çiçek dikildi.

           Iğdır Üniversitesi Öğrencileri, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan İş Kur personelleri tarafından 2000 çiçekin dikimi yapıldı.
            İlk çiçekler  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Yılmaz, Çevre ve Orman İl Müdürü Taner Tazegün, Kültür ve Turizm İl Müdürü Osman Engin  deniz  tarafından dikildi.
            Kültür ve Turizm İl Müdür Osman Engindeniz, Bölgemizde Yerli ve Yabancı turistlerin sık sık ziyaret ettiği Şehit Türkler anıt ve müzesi’nin çevre düzenlemesini yaptık. Bu kapsamda Kurumlar arası ortak çalışma iş birliği kapsamında  Şehit Türkler anıt ve müzesine 4 çeşit 2000 Adet çiçek diktik.” dedi. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Yılmaz, Rektörlüğümüz bünyesinde Iğdır’da 100 binin üzerinde çiçek yetiştirdik. Bu da gösteriyorki Iğdır her türlü çiçeğin yetiştirileceği bir yapıya sahip, yetiştirmiş olduğumuz çiçekleri bir çok kurum ve kuruluşların, okul bahçelerine, yollara, parklara diktik.  Iğdır Valiliğimizin desteğiyle önümüzdeki dönemlerde çiçek ekimini artırmayı düşünüyoruz. Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm il müdürlüğü ile birlikte çevre düzenlemesi yapılan Anıta çiçek diktik.” dedi. Çevre ve Orman İl Müdürü Taner Tazegün, “Iğdır Üniversitesi öğrencileri ve Çevre ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan İş Kur personelleriyle anıt ve müzemize çiçekler diktik.
Kurumlar arası iş birliği sayesinde  Iğdır’ın doğal güzelliğini ortaya çıkarmış olduk. Bu çiçeklerin bakım ve sulamasını Kültür ve Turizm il müdürlüğü tarafından yapılacağını” belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.