Eczacıbaşı Holding Yetkilileri Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

Tarih : 2011-07-13 / Kategori : Genel Haber

Eczacıbaşı Holding Yetkilileri Vali Amir Çiçek'i Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı ile Eczacıbaşı Holding A.Ş. arasında imzalanan protokolle yatılı ilköğretim bölge okullarının ıslak zeminlerinin yenilenmesi projesi hayata geçirilmiş olup, konuyla ilgili olarak İlimize gelen şirket yetkilileri, Vali Çiçek’i ziyaret etti.  

               Yatılı ilköğretim bölge okullarının fiziki şartlarını iyileştirmek,  öğrencilere çağdaş, kaliteli ve sağlıklı yaşam koşulları sunulmasını sağlamak amacıyla, Eczacıbaşı Holding ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, yılda 6 adet olmak üzere, 5 yılda toplam 30 adet yatılı ilköğretim bölge okulunun ve pansiyon bölümlerinin tuvalet ve banyoları ile bu mekanların ıslak zeminlerinin onarım ve yenilenmesine yönelik çalışmalar yapıldığını ifade eden şirket yetkilileri, Vali Çiçek’e  proje kapsamında Tuzluca Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Okulunda yapılacak ıslak zemin yenilemesi çalışmaları hakkında da bilgi verdiler.
Vali Çiçek, Şirketin Ankara temsilcisi Dr. Ecz. Rıfat Öktem ve Mimar Emin Onur Demircan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalara Valilik olarak da gerekli desteğin sağlanacağını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Haber : Allahverdi ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası