Iğdır Arge Projeleri ile Iğdır'da İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Tarih : 2011-07-13 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Arge Projeleri ile Iğdır'da  İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu “Good that everyone is different” Comenius Regio Projesi kabul edildi.

           Milli eğitim müdürü Bekir Aksoy,gazetecilere yaptığı açıklamada”Polonya dan O´srodek Doskonalenia Nauczycieli  w Słupsku ile ortak hazırlanan Regio Projesi ile iki ülke arasında uygulanacak hareketlilikler ile Aile, Veli, Öğrenci  ve Öğretmenlerin eğitim ve öğretime etkin katılımlarının sağlanması amaçlanmaktadır.” dedi.
             Aksoy “Göreve geldiğim günden bu yana ARGE nin kurumlar için önemini dile getirmeye çalıştım. Birimin önemine olan inancımdan dolayı da ARGE de çalışan arkadaşlara her türlü desteği sunmaya çalıştım ve sonuçlar ile de ne kadar doğru yaptığımızı görüyoruz. Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak projeler anlamında ilkleri yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıla kadar başvurumuzun bile bulunmadığı Comenius Regio, Comenius Okul Ortaklıkları ve Gençlik Projelerimiz kabul edildi. Bu sonuçlar ilimizde proje kültürünün yaygınlaşması anlamında önemi büyüktür. Ben bu projeleri hazırlayan başta ARGE Biriminden sorumlu Şube Müdürümüz Abdulselam Taluk ve ARGE Birim personelimize çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.   Haber : Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası