İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya Yeni Yapılan Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatını Yerinde Değerlendirdiler

Tarih : 2011-07-19 / Kategori : Genel Haber

İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya Yeni Yapılan Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatını Yerinde Değerlendirdiler

İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya ve İl Bayındırlık ve İskân Müdürü Sayın Recep Tuncer ve teknik personelleri, İlimiz merkezinde inşaatına devam edilen İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasını yerinde değerlendirdiler. 

            Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya ve Bayındırlık ve İskân Müdürü Recep Tuncer inşaat alanını gezerek gerekli değerlendirmeleri ve düzeltmeleri incelediler. Özellikle müdürlük makam odası ve toplantı odası  üzerine değerlendirmelerde bulunarak gerekli düzeltmelerin ve düzenlemelerin yapılması için Bayındırlık Müdürüne dileklerini ilettiler. Müdürlük hizmet binası dış cephe boya ve renk seçimleri de yapıldıktan sonra çalışan işçilere teşekkürlerini sunarak inşaat yerinden ayrıldılar.
Sağlık müdürlüğü hizmet binası  yapım ihalesini alan firma yetkilisi inşaatın 2 (iki) ay içerisinde biteceğini ve hizmete açılacağını İl Sağlık Müdürüne iletmiştir. Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya ihale aşamasından tutunda inşaatın bitim aşamasına kadar sürekli incelemeler yaptıklarını ve yapacaklarını aynı zamanda İl Bayındırlık ve İskân Müdürü ve teknik personelleri tarafından müdürlük inşaatını ziyaret ettiklerini dile getirdiler.

 

Facebook Beğenenler

  1. mehemmet 2011-07-19 13:29:34

    hayırlı olsun sayın yeşilboya, ığdır' daha 2 yıldır gelmiş birsi olarak bir kaç sorum olacak, yeşil ığdır gazetesini takip ediyorum en az ayda 1 defa siz veya faaliyetleriniz ile ilgili haber görüyorum. Ancak hastane demeye bin şahit lazım gelen tesislerin ( çünkü ahırdan farksız) yerine yenisinin yapılması talebiniz oldumu hiç yerel yöneticilerle veya milletvekilleri, ile sağlık bakanlığına veya olmadı başbakanlığa kaç kez müraacat yaptınız. ÇÜNKÜ SİZİN YAPMANIZ GERKEN EN ÖNEMLİ OLAY IĞDIRA BİR HASTHANE YAPILMASI'NI GÜNDEME TAŞIMAK TIR. rutin sağlık işlerini ortaokul mezunu aklı bali bir kimsede götürür herhalde. siz ığdır ve ığdırlı için artı (aslında olması gerken) ne yapabiliyorsunuz ve yapacaksınız önemli olan odur. belkide bunun için uğraşıyorsunuzdur. her iki durumdada kamuoyunu bilgilendirmeniz gerekir. yoksa gittim inşaatı gezdim le olmaz o ne önemli haber değilmi. saygılarımla

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.